Machiaj toamna-iarna 2010: un festival de culori

Machiaj toamna-iarna 2010: un festival de culori
  calendar_month        
In sezonul rece al anului 2010 se poarta in special machiajul puternic al buzelor, preferandu-se un make-up mai timid pentru restul chipului. Insa pentru fiecare personalitate exista si un tip de machiaj potrivit. Convinge-te!1. Tendinta machiaj toamna-iarna: look Lasting Silk UV - Giorgio Armani
82037.jpgFemeia toamnei la Giorgio Armani este salbatica, rebela si frumoasa. Buzele generoase sunt mate, tenul de portelan, iar privirea tulburatoare.

2. Tendinta machiaj toamna-iarna: Shu Uemura Fluorescent
82036.jpgFluorescent inseamna culori aprinse: gene false, buze pop si farduri de pleoape flashy - un adevarat curcubeu in machiajul Shu Uemura in acest anotimp. Nu va fi o iarna trista!

3. Tendinta machiaj toamna-iarna: Bourjois, Paris Barock
82044.jpg


Paris Barock reflecta noua tendinta a marcii Bourjois: privire intensa, buze gurmande si unghii rock`roll.

4. Tendinta machiaj toamna-iarna: Chanel
82039.jpg


Chanel inseamna stil indemodabil: culori sumbre si pudrate, obraji de-ti vine sa-i mananci, unghii inchise - o picatura de rock.

5. Tendinta machiaj toamna-iarna: Paul & Joe
82041.jpgMachiajul Paul & Joe inseamna nude in toata splendoarea. Tenul de papusa este pus in evidenta de privirea umbroasa si de buzele carnoase. Cum sa-i rezisti?

6. Tendinta machiaj toamna-iarna: Givenchy Blooming
82040.jpgBlooming inseamna o colectie de produse de makeup in culori pastelate si acidulate: pleoape muticolore, buze caisa si ten pudrat. Minunat!

7. Tendinta machiaj toamna-iarna: Yves Rocher
82043.jpg


In aceasta iarna, Yves Rocher joaca pe cartea festivului! Strasuri si paiete, ne pregatim deja de Craciun!

8. Tendinta machiaj toamna-iarna: Lancome French Coquettes
82038.jpg


Lancome French Coquettes, o colectie rafinata si retro, pentru femeile active si feminine, care vor sa-si dea pe spate anturajul in mod subtil.

9. Tendinta machiaj toamna-iarna: Miss Helen
82042.jpg


Colectia de makeup Miss Helen mizeaza pe frumusetea naturala, pura si proaspata, ca si cum pielea n-ar purta nici urma de machiaj. Secretul? Tonuri nude, translucide, pentru un ten de baby doll.

10. Tendinta machiaj toamna-iarna: Dr. Pierre Ricaud
56678.jpgPotrivit Dr. Pierre Ricaud, femeia acestui sezon este independenta, afirmata, cu privirea sincera si pusa in evidenta de negru, gura este sigura pe ea, iar pometii sunt inaltati cu un blush aprins. Un look vitaminizat si placut ochiului!


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sfaturi pentru cei cu obezitate
  • person

    "daca iubesti pe cineva,iubeste-l asa cum este nu cum ai dori sa fie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right