Machiaje semipermanente marca Diana Gulan

Machiaje semipermanente marca Diana Gulan
  calendar_month        
In noiembrie, estetician Diana Gulan invita doamnele si domnisoarele la cabinetul propriu, pentru a se bucura de servicii speciale de machiaj semipermanent (tatuaj make-up).

Astfel, pana pe 29 noiembrie 2010, doamnele si domnisoarele care isi doresc un look proaspat si o privire care sa ii surprinda pe cei din jur, pot apela la Diana Gulan pentru tatuajul make-up al pleoapelor la un tarif cu totul special de 390 lei.

Tatuajul pleoapelor este o tehnica de pigmentare semipermanenta, care consta in conturarea si accentuarea liniei genelor pentru obtinerea efectului de gene foarte dese si, optional, trasarea unei linii de contur de tip "eye liner", ce corecteaza si infrumuseteaza forma ochiului. Pigmentii acopera o gama larga de culori si nuante (violet, maron, gri, verde, albastru si negru) si sunt alesi in functie de culoarea ochilor, pielii si parului. Tatuajul are o durata de 3- 5 ani si se poate reface periodic.
Tatuajul pleoapelor este o tehnica sigura, perfect igienica si se efectueaza cu un aparat ultraperformant, folosit si de catre medici pentru interventii de mare finete.

Diana Gulan, estetician, este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai experimentati specialisti in machiajul semipermanent (tatuaj make-up) din Romania, are la activ multiple specializari in dermato-cosmetica si make-up in tara si in strainate (Franta, Israel, Germania, Grecia, Italia) si este recunoscuta pentru rezultatele excelente in tatuajul profesionist al buzelor, sprancenelor si ochilor.

Diana Gulan si-a infiintat propriul cabinet in urma cu 9 ani, oferind consultanta de specialitate si o diversitate de servicii profesionale de o calitate exceptionala.
In anul 2003, Diana Gulan si-a lansat propria scoala de cosmetica, Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Fancy, acreditata de Ministerul Muncii, reunind intr-o echipa de profesionisti nume binecunoscute in domeniul medical si cosmetic.
Diana este senior trainer si preda cursurile de tehnica cosmetica, de cosmetologie in cadrul cursului de machiaj si cursurile de specializari. De asemenea, sustine multiple seminarii teoretice si practice. De-a lungul timpului, scoala a format peste 700 de specialisti, cei mai multi avand azi o reputatie nationala sau internationala.


Cabinet Diana Gulan
Calea Calarasi 180, Bucuresti.
Program de lucru: luni- vineri, 11:00- 21:00, sambata, 9:00- 16:00.
Pentru programari, sunati la 0733/696 496.
www.dianagulan.ro
FB: Diana Gulan, estetician

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zambetul tau aduce primavara
  • person

    "daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. a￯￯ arthur rubinstein"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right