Machiajul depinde de culoarea parului!

Machiajul depinde de culoarea parului!
  calendar_month        
Ai gasit culoarea de par care ti se potriveste cel mai bine? Primeste atunci sfaturile noastre pentru a te machia ca o profesionista!

1. Saten inchis

Parul in culoarea saten inchis incadreaza fata, si creaza un mediu excelent pentru machiajul in culori indraznete: pruna, tonuri de rosu, culori metalice.

Adauga caldura ochilor folosind un fard metalic (bronz, cupru, auriu), adauga un contur cu eyeliner negru si nu uita sa aplici si rimel.

2. Saten deschis

Parul caramel e cel mai prietenos cu machiajul: ti se potriveste aproape orice culoare!

Deoarece parul nu e nici foarte inchis, nici foarte deschis, nu esti deloc pretentioasa la alegerea culorilor pentru machiajul ochilor: de la tonuri neutre, pamantii, pana la umbre indraznete si suculente de zmeura si roz coral. Defineste ochii cu un eyeliner albastru pe pleoapa superioara.

3. Negru

Fa pe misterioasa, si adauga stralucire doar pe un singur element al fetei.

Daca ai parul negru, cel mai bine e sa te concentrezi asupra ochilor, preferand un machiaj smoky eyes, cu mult rimel. Buzele si obrajii trebuie machiate in nuante subtile de roz.

4. Blond

Deoarece parul blond iti inconjoara chipul cu lumina, datoria ta e sa adaugi un pic de stralucire terna.

Blondele arata cel mai bine cand sunt machiate cu tonuri de piersica, roz, auriu si sampanie. Rimelul trebuie sa fie maro, pentru a parea cat mai natural.

5. Rosu

Parul rosu adauga caldura intregii tinute; de aceea, machiajul in nuante maronii sau caisa maresc acest efect, fara sa arate prea stralucitoare.

Daca nu esti incantata de culorile calde precum maroul si caisa, incearca verdele intens pentru ochi si rozul pentru obraji si buze.

Recomandari