Machiajul - prima impresie

Machiajul - prima impresie
  calendar_month        
Dupa cum stim, machiajul ne poate infrumuseta, ne poate reinventa persoana din punct de vedere fizic si ne poate ajuta sa transmitem mesajul dorit, dar ne poate face sa aratam exact invers de cum ne-am propus, accentuand partile mai putin avantajate ale fizionomiei noastre.

Pentru inceput, un aspect important este legat de forma sprancenelor - ele trebuie sa fie in concordanta cu trasaturile fetei - de exemplu, pentru o fata rotunda sunt de evitat sprancenele in forma rotunjita.

Un alt principiu este legat de faptul ca nu trebuie accentuate doua zone ale fetei la fel de mult: in cazul aplicarii clasicului ruj rosu , accentul cade asupra buzelor, ochii find machiati in acest caz doar cu putina mascara de volum.

In timpul zilei, indeosebi dimineata, nu ne putem permite sa avem un aspect frapant, ci trebuie sa mergem cat mai mult pe tonuri de bej, tonuri neutre, ce aproape se confunda cu tenul.


In cazul unei intalniri romantice, multe femei vor dori sa para cat mai naturale, cat mai tinere, pentru aceasta indicandu-se un machiaj in tonuri de roz - roz pal, iar coafura trebuie sa fie una cat mai simpla, putin accesorizata dar asortata vestimentatiei.

In cazul unei intalniri de afaceri ori negocieri pentru un proiect important, este important a fi evidentiata privirea - pentru a fi privita ca fiind o femeie increzatoare, puternica - mascara de volum si un fard mai inchis la culoare decat cele folosite in fiecare zi la birou.

In ceea ce priveste buzele, este posibila aplicarea unui ruj mai inchis la culoare, tonuri de maro, bej inchis, iar coafura trebuie sa fie una cat mai putin elaborata - de preferat un coc simplu ori lejer intr-o coada.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right