Machiajul semi-permanent, inventeaza timp si salveaza bani

Machiajul semi-permanent, inventeaza timp si salveaza bani
  calendar_month        
Este cea mai eficienta metoda cosmetica de a economisi timpul si banii.

Nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp, dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj: urmele lasate pe pahare, conturul care se intindea, buzele colorate inegal, rimelul care curgea la sauna, conturul cu tus greu de realizat dimineata, fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea!

Iar daca tenul tau este sensibil, esti alergica la machiaje, esti tanara mamica, ai nevoie de o reconstructie cosmetica sau te-ai saturat pur si simplu sa te tot machezi in fiecare zi, machiajul semi-permanent (sau pigmentarea cosmetica) este solutia ideala.

Ce este machiajul semi-permanent sau pigmentarea cosmetica?">

Este o metoda de dermografie, de colorare a pielii cu pigmenti, care se introduc in straturile superioare ale epidermei si care raman in piele o perioda determinata.

Cum se realizeaza?

Tehnica speciala utilizata in machiajul semi-permanent mai este cunoscuta si ca "micro-pigmentare" de lunga durata (3-5 ani). Metoda de aplicare este non invaziva (ne-dureroasa), la BLOOMS BEAUTY se realizata cu pigmenti naturali, non alergenici, realizati exclusiv pe baza de plante. O utilizam pentru redefinirea sau redesenarea fir cu fir a sprancenelor, conturarea pleoapelor (superioara si inferioara), conturarea si colorarea buzelor, repigmentari, puncte de frumusete (alunite), camuflarea cicatricelor.

Cu ce se realizeaza machiajul semi-permanent?

In Romania, singurul dispozitiv de pigmentare (tatuaj cosmetic) omologat si aprobat de catre Ministerul Sanatatii este Long Time Liner Conture Make-up dispozitiv de pigmentare cosmetica utilizat in doar doua saloane cosmetice din tara. Unul dintre acestea este BLOOMS BEAUTY. Procedura include o prima vizita (consultatie si realizarea machiajului) urmata eventual de o revenire pentru fixarea si intensificarea culorii.">79334.jpg

Cine poate incerca Long Time Liner Conture Make Up®?

Toata lumea, tinere sau mature, cele care doresc doar o accentuare a trasaturilor naturale sau care isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme. Cele care au nevoie de redefiniri sau reconstructii ale sprancenelor ori buzelor. Conturul ochilor este realizat in baza genelor creand impresia ca sunt mai dese si mai intense.

Cele active ori sportive care nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului, cele care sufera de alergii la produsele cosmetice, cele cu pielea sensibila sau cele cu vederea slabita pentru care aplicarea machiajului reprezinta o problema. De la actrite si modele la femei de afaceri, de la cele pentru care machiajul este indispensabil, la cele care nu mai au timp sau nu mai au rabdare sa se machieze.

Cu aceasta metoda nu lasi impresia de "prea" machiata?

NU, pentru ca scopul machiajului semi-permanent realizat de catre noi este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea naturala a fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze. Cu fiecare pigmentare in parte obtinem cel mai natural dar si cel mai spectaculos rezultat.

Doare?

">79335.jpg

Este o metoda noninvaziva, deci nedureroasa. Pigmentul este introdus in primele doua straturi ale pielii, acolo unde aceasta nu este vascularizata, deci nu produce nici un fel de disconfort. Pentru a tine departe senzatia de inconfort utilizam anestezia locala externa cu solutie de lidocaina 20%. Machiajul este o metoda de pigmetare superficiala, de suprafata, realizat cu un creion calibrat perfect si controlat de catre un senzor.

Exista mai multe nuante pentru colorarea buzelor, de exemplu? Sigur ca da! Sunt 12 nuante de pigment pentru buze, 5 pentru sprancene si 2 pentru conturul ochilor. Fiecare clienta este ajutata sa aleaga cea mai potrivita culoare pentru tenul ei.

Machiajul semipermanent realizat la BLOOMS este natural! Scopul machiajului semipermanent realizat de catre noi este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea naturala a fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze, obtinem astfel cel mai natural dar si cel mai spectaculos rezultat.

Machiajul semi-permanent realizat la BLOOMS este sigur!

La BLOOMS Beauty Club garantam siguranta medicala si igienica a pigmentarii realizata cu procedura Long Time Liner Conture® Make-up.

Dispozitivul LTLCM este SINGURUL aparat de realizat tatuaje cosmetice semi-permanente (pigmentari cosmetice) care a trecut examenele de verificare medico-sanitare realizate de catre specialistii si oficialitatile romane de control si omologare. Utilizarea sa a fost aprobata de catre Ministerul Sanatatii din Romania in 12.07.2004

Folosim doar pigmenti 100% naturali, testati dermatologic si alergologic. Nici un pigment, indiferent de culoarea sa nu contine oxid de zing sau de fier (deci nu isi modifica nuanta in timp)

Ustensilele sunt sterile iar consumabilele sunt de unica folosinta (inaintea fiecarei pigmentari toate consumabilele sunt desigilate in fata clientei).

Toate echipamentele noastre sunt pastrate dupa cele mai stricte norme sanitare.

Sprancenele cresc deseori neregulat, intrerupte iar alteori lipsesc apoape integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, nenaturala si obositoare. Machiajul semi-permanent este perfect in acest caz.">79333.jpg

Cu o culoare creata pentru sprancene si cu o tehnica speciala ce reproduce firul de par al sprancenei aceasta va capata contur. Dupa ce noua forma a fost agreat de catre dumneavoastra, nu ne mai ramane decat sa va cream sprancenele dandu-le o forma perfecta si un aspect mai des. Vor arata mai naturale ca niciodata.

Buzele au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand, un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma, marimea si culoarea buzelor pot vorbi pentru si despre dumneavoastra. Iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta. Gama de culori este diversificata putand alege intre 12 nuante de pigment pentru buze.

Forma conturului si nuanta finala sunt stabilite impreuna (esteticiana va propune, dumneavoastra decideti). Nu veti mai avea probleme cu conturul care se intinde, cu rujul care ramane pe pahare sau cu buzele colorate inegal. Conturul nostru ramane iar buzele noastre sunt perfect colorate. Si asta nu este tot. Pigmentul fiind in primele straturi ale epidermei, orice alta ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu isi modifica nuanta.

Conturul ochilor Pigmentarea conturului pleoapelor superioara si inferioara intensifica expresivitatea ochilor si adauga umbre misterioase privirii. Puteti alege intre un contur fin, delicat si romantic sau unul mai pronuntat, mai dramatic in functie de forma ochilor, a fetei, in functie de stil, look sau preferinte.

Veti fi incantata sa nu mai aveti grija dermatografului sau tusului pentru ploape cand mergeti la sauna, la piscina, in mijlocul verii, la fitnes, vara, iarna, la lucru, la coctail-uri, ziua sau noaptea! Este ideal pentru cele ce poarta ochelari, pentru cele care nu au timp sau rabdare sa se fardeze, pentru cele cu tenul sensibil sau alergice la machiaje.

Sursa: Blooms Beauty

Recomandari