Mai multa expresivitate, mai putine riduri

Mai multa expresivitate, mai putine riduri
  calendar_month        
Zambetele, fericirea, supararile, mirarea... toate fac parte din viata noastra, o condimenteaza si ii dau continut. Toate ne fac sa simtim ca traim cu adevarat. Si toate sunt materializate printr-o expresie a fetei. Expresiile noastre faciale zilnice isi lasa amprenta nu doar asupra vietii noastre, ci si asupra fetei... Fiecare zambet ne marcheaza fata prin linii, care cu timpul se adancesc devenind riduri.

Pentru a-ti face viata mai frumoasa si pentru a te lasa sa te bucuri in voie de trairile tale, Oriflame a creat gama Express Repair, destinata femeilor cu varste peste 25 de ani.

Gama Express Repair, destinata femeilor cu varsta de peste 25 de ani, cuprinde crema de zi impotriva ridurilor de expresie Express Repair Day Cream SPF 12 si batonul cu ser pentru ochi impotriva ridurilor de expresie Express Repair Eye Pen.Baton cu ser pentru ochi impotriva ridurilor de expresie(Express Repair Eye Pen)
Cele mai frecvente riduri de expresie apar in jurul ochilor, in special la nivelul colturilor ochilor. Pentru aceste riduri, solutia Oriflame este batonul pentru ochi Express Repair ce contine un ser extrem de concentrat cu PotassOx(TM). Acest baton netezeste vizibil pielea din jurul ochilor si reduce, conform testelor consumatorilor, cu 47% ridurile "laba gastei". Batonul contine pigmenti de difuzie a luminii, care confera luminozitate privirii. Avantajul acestui tratament prezentat sub forma speciala de creion, este aplicarea lui extrem de usoara si precisa. Promisiunea Oriflame, formulata in urma testelor clinice, este ca pielea va deveni mai elastica si mai ferma cu 67%.

78455.jpg

Crema de zi impotriva ridurilor de expresie (Express Repair Day Cream SPF 12)
Impotriva liniilor de expresie, pe cale de a se transforma in riduri, Oriflame a creat crema hidratanta Express Repair, cu PotassOx(TM) si filtru de protectie solara. Crema are ca scop netezirea liniilor de expresie si prevenirea adancirii acestora. In urma aplicarii cremei hidratante Express Repair, pielea va ramane moale, relaxata si catifelata.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right