Manichiura caviar, cel mai indraznet trend al toamnei

Manichiura caviar, cel mai indraznet trend al toamnei
  calendar_month        
Desi foarte multe dintre noi ne-am gandit pana acum la cele mai extravagante moduri de a ne face manichiura, insa in afara de nuantele fosforescente nu ne-am putut gandi la altceva, iata ca specialistii in domeniu au adus un nou trend: manichiura caviar.

Noul trend pentru toamna anului 2012, manichiura caviar, te va ajuta cu siguranta sa iesi din anonimat.

Cine a creat aceasta oja?

Oja "caviar" a fost lansata de firma britanica Ciate, fiind creata de Charlotte Kinght aA€A" cea mai cunoscuta manichiurista a vedetelor din ziua de azi.

Ce nu s-a stiut, este ca aceasta oja 3D a fost creata initial pentru a fi folosita in cadrul unei sedinte foto pentru o revista de moda, scopul celei care a creat-o nefiind acela de a face un produs pentru a fi folosit de toata lumea.

Insa, vazand succesul pe care aceasta oja l-a avut, Charlotte Knight a creat un model similar de purtat pe strada.

Desigur ca s-au facut si cateva modificari in privinta modului de aplicare, Charlotte simplificand-ul, pentru a putea fi folosita cu usurinta de oricine.

In realitate, nu este vorba despre caviar, ci despre niste mici perle de sticla colorata care imita aspectul acestuia. Setul contine o oja obisnuita si o sticluta cu perle colorate.

Aplicarea acestei oje este foarte simpla: se aplica doua straturi de oja obisnuita, apoi se presara pe fiecare unghie perlele colorate. Se apasa pentru fixare iar la final se aplica un strat de lac incolor pentru a proteja pretioasa manichiura.

Celebra oja a fost lansata in trei nuante: negru perla, alb sidefat si curcubeu.

Oja Ciate se gaseste exlusiv in magazinele Sephora.

Si, sa-ti mai dam un mic sfat: lacul de unghii aplicat initial poate fi inlocuit cu orice alta oja, astfel vei putea varia culorile pentru a obtine un efect cromatic deosebit.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Capitolul 1 Ziua 1
  • person

    "this may hurt alittle, but it's something you'll get used to..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right