Manichiura - vedeta petrecerii

Manichiura - vedeta petrecerii
  calendar_month        
Fii frumoasa din cap pana-n varfurile degetelor. Opteaza pentru lacuri de unghii in culorile sezonului (rosu, mov sau auriu, alege unghiile false sau adeziv de unghii.
Rosu

Opteaza pentru un rosu pasional ca cel de la Opi, brand cunoscut pentru zecile de nuante pe care le ofera. Pe langa o rezistenta crescuta, aceste lacuri contin ingrediente ecologice si exclud toluenul sau formaldehida.

Mov inchis

Un mov fructe de padure este foarte sic, in special daca ai unghiile taiate scurt. Incearca Vernis ?Purple By Night de la Givenchy, un lac de unghii rezistent la ciobiri.

Auriu

Auriul este foarte potrivit pentru aceasta perioada. Placheaza-ti unghiile in aur de 18 karate si fii diva serii cu Facettes D?or de la Chanel.

80471.jpg


Lacuri dark

Lacurile foarte inchise la culoare confera look-ului de sarbatoare ceva modern. Incearca lacul de unghii in culoarea cafelei de la Yves Saint Laurent daca vrei sa ca unghiile tale sa fie protejate si sa aiba un luciu deosebit.

Simuleaza un French perfect

Daca nu-ti reuseste o manichiura french acasa, aplica-ti aceste unghiile false de la Revlon si treaba va fi rezolvata. Unghiile arata ca si cele naturale, sunt rezistente si te fac sa te simti increzatoare si sexy.

Adezivul de unghii

Daca nu ai timp sa mergi la manichiura si nu reusesti sa aplici perfect lacul de unghii, foloseste adezivul de unghii de la Sephora. Selecteaza o marime potrivita si lipeste micile abtibilduri. Atunci cand vrei sa le dai jos foloseste acetona.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Prezentare
  • person

    "crede in tine si vei reusii!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right