Metode pentru definirea sprancenelor

Metode pentru definirea sprancenelor
  calendar_month        
Exista mai multe metode pentru a-ti mentine sprancenele sub control. Iata cateva dintre ele:

Pensarea cu ata

Este o tehnica care smulge mai multe fire de par deodata din foliculi, folosind o ata rasucita din bumbac care se separa in mai multe fire. Aceasta este o veche metoda de epilare a parului pentru a sculpta sprancenele .

Epilarea cu ceara

Aceasta modalitatea este des intalnita in saloanele de infrumusetare. Ceara este aplicata pe parul nedorit, se aplica o bucata de hartie speciala deasupra iar apoi se trage cu o miscare rapida si, de obicei, dureroasa. Parul creste mai greu decat in cazul epilarii cu penseta.

Pensarea obisnuita

O metoda foarte populara, care daca este facuta excesiv poate distruge foliculii, iar parul nu-ti va mai creste, lasand o spranceana care pare ca peticita. Pentru a fi sigura ca nu exagerezi penseaza-ti doar cateva fire de par pe zi.Creioane de sprancene

Acestea se folosesc pentru ascunderea golurilor. Existe creioane care imprastie fibre de nailon foarte fine care imita adevaratele fire de par.

Tatuarea

Pentru acelea dintre voi care v-ati pensat exagerat, iar costul unui transplant de sprancene este prea scump va puteti gandi sa vi le tatuati.

Recomandari