O piele noua in doar 5 zile

O piele noua in doar 5 zile
  calendar_month        
Daca aveti probleme cu:

riduri si semne de imbatranire prematura a pielii,
acnee, cicatrice ramase in urma acneei, ten care prezinta impuritati,
pori dilatati,
piele cu aspect tern si circulatie proasta,
piele afectata de expunerea excesiva la soare,
pete de pigmentatie,
cicatrice si vergeturi,

atunci apelati la sistemul de peeling cu plante medicinale de la Retipalm Derma Cosmetic, o noua dimensiune a reinnoirii biologice a pielii, care va ofera posibilitatea de a rezolva problemele tenului dumneavoastra repede si eficient.

Rezultatul: un ten stralucitor si mai sanatos in doar 5 zile.

Acest sistem de peeling este o metoda de regenerare a tenului cu ingrediente de origine vegetala si nanotehnologie moderna.Spre deosebire de alte metode de peeling mai degraba nerecomandate, sistemul Retipalm nu contine substante nocive sau particule abrazive sintetice. Acest tratament este 100% sigur, nu este dureros si nu are efecte secundare. Cu aceasta metoda naturala de tratament puteti obtine rezultate care erau accesibile doar prin proceduri medicale.

Sistemul de peeling cu plante medicinale de la Retipalm Derma Cosmetic este aplicat doar de catre personalul instruit al saloanelor de cosmetica. Dupa instruirea in privinta etapelor tratamentului, veti primi un set de ingrijire.

Acesta cuprinde:

2 tratamente, pre si post-tratament in salonul de cosmetica cel mai apropiat de dumneavoastra si un set de ingrijire la domiciliu de 5 zile.

Imediat dupa tratament, circulatia tenului este puternic stimulata si apare o senzatie asemanatoare cu arsurile provocate de razele soarelui. Circulatia accelerata asigura o activitate mai intensa a metabolismului si ajuta la detoxifierea straturilor superioare ale pielii. Este stimulata si regenerarea si formarea celulelor noi.

Dupa 3-4 zile, pielea incepe sa se regenereze vizibil. In cea de-a 5-a zi, se aplica tratamentul final la salonul de cosmetica. Aici se indeparteaza resturile de piele invechita cu delicatete iar pielea cea noua este hranita cu substante necesare dezvoltarii sale.
Pielea este curatata si devine neteda, este matasoasa si arata proaspata si sanatoasa. Ridurile sunt netezite si tenul arata intinerit, iar tulburarile de pigmentatie sunt eliminate.

80412.jpg

Pentru pastrarea acestor rezultate fantastice, recomandam efectuarea tratamentului de 2 ori pe an. In cazul unor probleme mai serioase, tratamentul poate fi repetat dupa 6-8 saptamani.
In acest stadiu, pielea cea noua trebuie ingrijita cu cosmeticele din gama Retipalm, fiindca acestea ajuta regenerarea continua a pielii si protejeaza tenul de efectele nocive ale poluarii.

Daca doriti sa aflati mai mult despre produsele retipalm si despre tratamente, accesati site-ul nostru www.antiaging-retipalm.com. Contactati-ne!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

a 6 a zi de regim
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right