Parfumul - un accesoriu cu rafinament

Parfumul - un accesoriu cu rafinament
  calendar_month        
Seducator, incitant, misterios, clasic sau exotic, parfumul este intotdeauna acela care intregeste orice tip de tinuta. De cate ori parfumul unei persoane necunoscute ne-a atras atentia asupra acesteia, de cate ori cele mai vii amintiri au ramas legate de aroma pielii persoanei iubite, de cate ori parfumul a fost singurul care ne-a scos din anonimat?


Definitoriu pentru personalitatea noastra si a celor din jur, parfumul trebuie ales cu multa atentie in functie de momentul zilei, de tinuta, de eventimentele la care participam si, poate nu in ultimul timp, in functie de anotimp.


Extrem de important pentru fiecare dintre noi, parfumul pentru care optam in momentele-cheie trebuie sa se integreze perfect stilului abordat. Si cum sarbatorile sunt un prilej ideal pentru etalarea unor vestimentatii speciale, alese cu multa grija inainte, este necesar sa acordam o atentie deosebita parfumului folosit in aceste clipe.


In cazul in care optati pentru o tinuta compusa dintr-o rochie simpla, neagra, accesorizata cu bun gust, va recomandam un parfum clasic, ideal pentru eventimentele de tip serata, organizate intr-un cadru pretentios, cat si pentru serile romantice. (Bvlgari Pour Femme, Eau De Parfum)

Daca v-ati gandit la o petrecere intima, intre prieteni, in cadrul unei atmosfere calde si familiare, atunci puteti opta pentru parfum dulce cu esente florale, ce va pune in valoare feminitatea. (CACHAREL Liberte, Eau De Toilette)

Un parfum ?fresh? este potrivit persoanelor care adopta un stil modern atat in ceea ce priveste stilul vestimentar, cat si genul unor petreceri sau evenimente de tipul celor organizate in cluburi sau pub-uri.( BVLGARI Aqva Pour Homme Marine Eau De Toilette, THIERRY MUGLER Ice Man Eau De Toilette )

Pentru vizitele din timpul zilei sau pentru mesele in familie, este ideal un parfum de zi, cu arome orientale sau florale, recomandat pentru orice ocazie. (CALVIN KLEIN Secret Obsession Eau de Parfum, CALVIN KLEIN Man Eau De Toilette)


In acest context, www.charm.ro va recomanda in perioada sarbatorilor o gama variata de produse cosmetice de lux, perfecte pentru utilizare personala sau pentru cadouri.Oferta promotionala:">56342.jpg


THIERRY MUGLER Ice Man Coffret 209,99 RON (THIERRY MUGLER Ice Man Edt 100ml + THIERRY MUGLER Ice Man Shower gel 100ml)
">81159.jpg


BVLGARI Pour Femme Coffret, 179,02 RON (Bvlgari Pour Femme Eau De Parfum, 50 ml+ Bvlgari Pour Femme Body Lotion, 75 ml+Toiletry Bag)
">81161.jpg


BVLGARI Aqva Pour Homme Marine Coffret 189,99 RON (BVLGARI Aqva Pour Homme Marine Edt 50ml + BVLGARI Aqva Pour Homme Marine Shower Gel 75ml + BVLGARI Aqva Pour Homme Marine After Shave Emulsion 75ml )
">81160.jpg


CALVIN KLEIN Secret Obsession Coffret 199,99 RON (CALVIN KLEIN Secret Obsession Edp 50ml + CALVIN KLEIN Secret Obsession Satin Body Lotion 100ml )
">81163.jpg
CALVIN KLEIN Man Coffret 209,99RON (CALVIN KLEIN Man Edt 100ml + CALVIN KLEIN Man After Shave Balm 100ml + Toiletry Bag)">81162.jpg

CACHAREL Liberte Coffret 169,99RON (CACHAREL Liberte Coffret + CACHAREL Liberte EDT 5ml + CACHAREL Liberte EDT 5ml )

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ton... ton... ton...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right