Pensule indispensabile in machiaj

Pensule indispensabile in machiaj
  calendar_month        
In cazul machiajului, tehnica de aplicare face diferenta intre un look impecabil si un rezultat ce trece neobservat. Uneori, degetele fac minuni in aplicare, dar alteori este necesara utilizarea pensulelor pentru un plus de precizie. Iata care sunt cele patru pensule esentiale in machiaj!

Pensula pentru pudra si blush

Aceasta pensula se foloseste pentru fondul de ten pudra, pudra translucida, fardul de obraz sau pudra bronzanta.

Caracteristici speciale: pensula rotunda de diametru mare, cu peri subtiri.

De ce este esentiala pensula? Pentru ca nicio alta metoda de aplicare in afara de aceasta nu-ti asigura o aplicare uniforma a pudrei. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, opteaza pentru un model de calitate.

Pensula pentru fardul de pleoape

Evident, aceasta pensula foloseste la aplicarea fardurilor de pleoape.

Caracteristici speciale: peri destul de lungi si de fermi, forma rotunjita cu varf.

Aceasta pensula este cel mai bun aliat al tau daca doresti sa armonizezi doua farduri de pleoape. Este esentiala daca doresti sa obtii look-ul smoky eyes pentru vineri seara! Treci pensula prin fardul de culoare inchisa, scutura excesul si aplica pe pleoapa.

Pensula pentru buze

Foloseste aceasta pensula pentru a aplica rujul sau glossul pe buze.

Caracteristici speciale: peri semi-fermi si plati. Unele modele sunt drepte si rectangulare, altele sunt dotate cu un varf ce permite o aplicare precisa.

Vrei un look sexy, opusul romantismului discret? Atunci va trebui sa-ti machiezi buzele cu precizie. Accesoriul se dovedeste fara pereche pentru a integra un pic de gloss translucid pe centrul buzei inferioare: buze de vedeta asigurate!

Trasorul

Caracteristici speciale: perii sunt in general scurti si destul de rigizi, facilitand aplicarea.

De ce este trasorul esential? Daca intr-o dimineata nu reusesti sa gasesti eye-linerul, umezeste pensula trasoare cu apa si inmoaie-o intr-un fard inchis la culoare. Ca prin magie, iti vei putea contura ochii si sprancenele cu ajutorul acesteia.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Lumi paralele
  • person

    "si din cenua￯a￯, prin lupta￯, se ridica￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right