Pharmaceris - dermoinovatii pentru pielea problematica

Pharmaceris - dermoinovatii pentru pielea problematica
  calendar_month        
Marca Pharmaceris reprezinta o gama de produse cosmetice profesionale pentru ingrijirea complexa si tratarea problemelor celor mai frecvente ale pielii.

Dermocosmeticele Pharmaceris au fost create pe baza celor mai moderne descoperiri stiintifice in cosmetologie si a ingredientelor farmaceutice de cea mai inalta calitate, in special pentru tenul cu probleme.

Toate produsele au fost testate dermatologic pe un grup de persoane cu predispozitie spre boli alergice ale pielii si au primit opinia pozitiva a institutelor stiintifice independente.

Incepand cu anul 1999, marca Pharmaceris se dezvolta dinamic, bazandu-se pe realizarile Centrului de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris.

In laboratoarele centrului, specialisti in diferite domenii, precum medici dermatologi, alergologi, farmacisti, biologi si microbiologi, fac cercetari si experimenteaza in domeniul cosmetologiei.

Dr Irena Eris este unul din putinii producatori de cosmetica din lume in laboratoarele caruia se efectueaza studii in vitro proprii (pe culturi de celule a pielii umane) precum si studii in vivo (de aplicare), ex vivo (pe fragmente de piele) si altele efectuate de catre centre de cercetare independente.

Pharmaceris reprezinta "alfabetul pielii sanatoase", ce ajuta la ingrijirea pielii problematice si are actiune profilactica.

Fiecare din cele 7 game de produse specializate, selectate special pentru lansarea pe piata din Romania, asigura o ingrijire efectiva a pielii cu diferite probleme dermatologice - indicate de literele din denumirea gamei.

1. Pharmaceris A - Dermoingrijirea tenului sensibil si alergic
2. Pharmaceris C - Dermoingrijirea pielii cu predispozitie la celulita
3. Pharmaceris M - Dermoingrijirea pielii femeilor insarcinate
4. Pharmaceris N - Dermoingrijirea tenului cuperozic
5. Pharmaceris T - Dermoingrijirea tenului acneic
6. Pharmaceris W - Dermoingrijirea tenului cu pigmentare neregulata
7. Pharmaceris Neoscope - Dermoingrijirea cu efect de lifting

In conformitate cu strategia companiei, produsele Pharmaceris vor fi disponibile pe piata romaneasca numai in farmacii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Umbra ta
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right