Produse organice pentru o frumusete naturala

Produse organice pentru o frumusete naturala
  calendar_month        
Arunca o privire mai atenta asupra pietei de produse cosmetice naturale si ve descoperi tot felul de rujuri eco-friendly, spuma de baie fara sulfati si creme care sustin miscari ecologiste.

Atunci cand vine vorba de frumusetea si sanatatea corpului tau, "verde" este cuvantul de ordine, si nu ne mira. Expertii sustin ca piela ta ar putea absorbi, in medie, pana la 60% din 200 de chimicale zilnic. Ca reactie la acest lucru, cei mai multi producatori de produse naturale resping ingredientele precum cele petrochimice, paraben, prezervativi sintetici, uleiuri minerale, reziduuri de pesticide si aditivi modificati genetic.

Dar cum poti sti cu siguranta? Nu poti. Unele produse care sunt etichetate ca "naturale" sau "organice" pot contine cantitati mici de ingrediente naturale, dar si cantitati insemnate de chimicale dure. Daca vrei sa stii ce se afla cu adevarat in spatele etichetei, trbuie sa faci putina cercetare. Urmareste website-urile, literatura farmaceutica dar mai ales, etichetele. Daca ai un ten cu probleme, suna companiile producatoare si cere detalii despre ingredientele lor.

Intre timp, iata cateva linii de produse naturale si organice :


81505.jpg

Yves Rocher este liderul mondial in cosmetica vegetala. Insa la Yves Rocher, vegetal inseamna in acelasi timp si eco - mai exact, ce este bun pentru tine, este bun si pentru planeta. Filosifia firmei este aceea de a permite tuturor femeilor sa fie frumoase, oferindu-le tot ce e mai bun din plante, cu o singura conditie: "ca femeia si natura sa mearga imppreuna in aceeasi directie si sa se respecte reciproc". La Yves Rocher botanica se intersecteaza cu stiintele umane pentru a crea produse cosmetice bio ce promoveaza frumusetea si sanatatea. Lumea vegetala este explorata in scopul de a o studia, proteja si valoriza in relatia cu omul.


81507.jpg


Pangea Organics, o firma din Colorado, SUA, cuvantul de ordine este "cu adevarat organic". La Pangea, sanatos inseamna "din natura" - nu "ingrediente luate din natura si apoi combinate in laborator cu aditivi necunoscuti". Calendula, rozmarin, chimenul egiptean si ghimbirul nigerian sunt doar cateva din extractele de plante care hranesc corpul si mintea. Produsele Pangea se bucura de o viata de doi ani la raft, si totusi sunt biodegradabile in 48 de ore.
81504.jpg

Pentru EO Cosmetics, o afacere mica de familie de 12 ani, plantele conteaza. Uleiurile esentiale sunt esente concentrate de plante aromatice, si ii ofere companiei numele si pasiunea. Folosite in aromaterapie de secole, uleiurile esentiale sunt ingredientele principale in produsele EO, care sunt bazate pe practici vindecatoare traditionale. Compania are herbalisti, chimisti si ferme proprii, si se poate lauda cu primul balsam de buze organic certificat in SUA. EO se bazeaza pe uleiurile sale sa trezeasca si sa incante simturile.

81506.jpg
Devotat ingrijirii pielii, firma Nou Zeelandeza - Living Nature, ofera unele din cele mai naturale produse din lume. Inca izolata si relativ nepoluata, Noua Zeelanda pune la dispozitie materie prima exceptionala. Multe din plantele companiei sunt organic prelucrate, crescute si recoltate fara chimicale in salbaticie. Dar pentru ca sunt salbatice, unele nu sunt certificate ca organice. Plantele speciale ale Noii Zeelande, cleiul si mierea manuka sunt bogate in indrediente bioactive si beneficii medicale pozitive.

56500.jpg

Un leader in ingrijirea holistica a pielii de 35 de ani, produsele botanice si tratamentele companiei Dr. Hauschka sunt ancorate in metode unice de crestere si recoltare care protejeaza ritmul de crestere si proprietatile vindecatoare ale plantei. Ingredientele sunt crescute organic, biodinamic (o metoda mai holista de agricultura organica) sau recoltate din salbaticie (dupa normele etice). Dr. Hauschka foloseste un alcool de inalta calitate distilat din vegetale si grane in locul isopropil-alcoolului ce se gaseste de obicei in cosmetice. Website-ul companiei ofera raspunsuri comprehensive unei varietati largi de raspunsuri.Devour a inceput cu un ulei aromat fabricat manual ce s-a bucurat de un mare succes. Compania se mandreste cu arome persistente si parfumurile sale fara alcool se combina natural cu pielea femeii pentru un parfum care, spre deosebire de cele comerciale, este personal si distinct.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Alergiile la copii
  • person

    "cum sa cresti copii ascultatori, increzatori, sufletisti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right