Rimeluri high-tech

Rimeluri high-tech
  calendar_month        
Mascara vibrant

Chiar si machiajul devine high-tech in zilele noastre. Nu numai telefonul iti va vibra in geanta. Mai nou si un rimel poate face asta.

Estee Lauder este primul brand care a lansat un rimel vibrant numit Turbo Lash Effects Motion Mascara. In America rimelul se vinde la pretul de 30 $.

Sa vedem ce poate face acest rimel vibrant. Cu cele 7.000 de oscilatii pe minut, rimelul itit va da genelor, ondularea, lungimea si separarea pe care o doresti. Rimelul functioneaza pe baterie.

Lancome's Oscillation mascara

Cei de la Lancome vor lansa si ei in aceasta toamna un rimel tot pe baterie. Creatorul acestui rimel, Jean-Louis Gueret spune ca ideea de a face un astfel de produs i-a venit in urma observarii make-up artistilor la lucru. In timp ce aplica mascara, mainile lor se misca in zig-zag. Rimelul va costa 34 $, in America.

Rimel revolutionar de la Givenchy

Chiar si cele mai scurte si mai mici gene pot deveni seducatoare cu noul mascara Phenomen'Eyes de la Givenchy.

80106.jpgPrima data cand privesti pensula acestui rimel, esti putin descurajata. Pensula nu aduce cu nimic a cele cu care te-ai obisnuit.

Phenomen's Eyes Mascara arcuieste si separa perfect genele. Pensula are o sfera cu peri care are capacitatea de a ajunge la fiecare geana, indiferent de lungimea ei si care se adapteaza la orice forma de ochi. Efectul obtinut este unul panoramic. Costul lui este de 27 $.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragostea
  • person

    "(n.iorga)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right