Rujul - tips & tricks

Rujul - tips & tricks
  calendar_month        
Urmeaza aceste sfaturi si vei economisi bani, vei arata bine, iar rujul tau va rezista mult mai mult pe buze.

S-a consumat? Rujul tau preferat s-a terminat si observi ca a mai ramas putin pe tub insa nu-l poti aplica normal si nici nu ai timp sa mergi sa-ti cumperi altul? Foloseste o pensula pentru ruj sau un buretel si poti profita si de ultima cantitate din produs.

Nu folosi niciodata testerele de ruj pe buze. Nu este deloc igienic. Indicat este sa aplici testerul pe varful degetelor si nu pe spatele palmei.

Foloseste un creion pentru contur inainte de aplicarea rujului pentru ca acesta sa reziste mai mult pe buze. Daca folosesti un ruj deschis, alege si un creion de aceeasi nuanta.

79453.jpg Niciodata sa nu folosesti un creion pentru contur mai inchis decat nuanta rujului. Buzele bine definite sunt frumoase, insa daca nuanta creionului difera de cea a rujului, efectul este de supraincarcare.

Pentru ca buzele sa para mai naturale poti folosi creionul pentru contur si dupa ce ai aplicat rujul sau glossul.

Rujul poate semana cu un fard de obraz, insa niciodata nu-l folosi in acest scop.

Cu cat esti mai in varsta, cu atat rujul pe care-l folosesti trebuie sa fie mai cremos. Femeile cu varsta de peste 50 de ani ar trebui sa evite rujul mat sau glossul si sa opteze pentru un ruj cremos.Nu arunca rujurile care nu-ti plac. Poti crea nuante extraordinare pe buze doar aplicand rujuri de culori diferite.

Pentru un efect de "buze pline" foloseste creionul contur putin deasupra liniei naturale a buzelor si aplica putin gloss pe mijlocul buzei de jos.

Foloseste creionul pentru contur chiar si atunci cand alegi glossul in locul rujului.

Nu arunca rujul daca s-a rupt. Cu un servetel, tine bucata rupta de ruj cateva secunde deasupra unei flacari, lipeste-o apoi de cea ramasa in tub si baga tubul desfacut in frigider pentru 30 de minute.

Pentru ca dintii tai sa para mai albi, foloseste nuante de ruj cat mai inchise (rosu inchis, violet, maro).

Recomandari