S-a deschis studioul de make-up The Lovely Room!

S-a deschis studioul de make-up The Lovely Room!
  calendar_month   update 26 Mar 2013, ora: 10:23   photo_cameraThe Lovely Room    
Raluca Luca, cunoscuta professional make-up artist, isi lanseaza primul make-up studio, The Lovely Room.

Situat in centrul Bucurestiului, pe strada Londra nr.17, The Lovely Room este un loc in care designul de interior feminin, romantic cu accente shabby chic, se impleteste cu pasiunea pentru machiajul profesional, de cea mai inalta tinuta.

Nascut din pasiunea Ralucai pentru creativitate si make-up, The Lovely Room este "the place to be" pentru toate femeile care isi doresc sa-si puna in evidenta frumusetea pentru a fascina, a seduce.

64466.jpg

Aici, la The Lovely Room, ele pot veni pentru a experimenta un machiaj profesional care sa le transforme in divele unei seri speciale sau daca vor sa invete chiar ele sa se machieze pentru a-si pune in evidenta trasaturile, conform sfaturilor stilistilor profesionisti oferite in cadrul cursurilor de auto-machiaj.

Pe de alta parte, studioul Ralucai Luca organizeaza si cursuri speciale pentru amatori si make-up artistii care vor sa-si aprofundeze informatiile, tehnicile si sa afle noi secrete de la trainerii The Lovely Room.

94651.jpg

Echipa de make-up artisti si traineri de la The Lovely Room a fost special selectata pentru a oferi clientilor o experienta unica prin pachetele personalizate, create in functie de nevoile si preferintele celor care trec pragul The Lovely Room.

Raluca LUCA este freelance professional make-up artist si cea care a creat proiectul The Lovely Room din dorinta de a fi mai aproape de clientele sale.

94652.jpg

Cu studii la cele mai importante academii de profil din Romania (Kruger Brent Make-up Academy), dar si din Londra (Illamasqua School of Make-up Art), Raluca Luca are in portofoliul ei numeroase colaborari cu reviste de moda, vedete din showbiz-ul autohton, fotografi de renume, designeri si agentii de publicitate.

Te asteptam pe Londra 17 pentru a descoperi arta machiajului profesionist si universul unic The Lovely Room, special creat pentru tine.
Recomandari