Secrete in machiajul ochilor

Secrete in machiajul ochilor
  calendar_month        
Crezi ca stii cum sa aplici machiajul, dar cu aceste tipsuri o poti face mult mai repede si mai bine.

Foloseste inelarul, cel mai slab deget, pentru a aplica corectorul. In acest fel il vei intinde cum trebuie. Inainte de a aplica corecorul, incalzeste-l in palma, caldura va subtia textura, iar acoperirea va fi mai buna. Cand acoperi cercurile de sub ochi, pune trei puncte de corector pornind de la coltul exterior pana spre mijlocul ochiului, apoi tamponeaza cu ajutorul inelarului.

Poti obtine o culoarea mai puternica a fardului de ochi, daca introduci o pensula de machiaj in apa inainte de a o baga in fard. Vei obtine o culoare intensa si vei ajuta fardul sa stea mai mult pe pleoape. Nu incerca insa sa amesteci in asa mod doua culori, caci nu iti va iesi.

Creeaza distanta. Daca ai ochii prea apropiati, ii poti distanta vizual, prin aplicarea eyelinerului doar in coltul exterior al ochiului.

Creeaza iluzia de ochi mai deschisi prin aplicarea unui punct de fard crema auriu in coltul interior al ochiului. Acest lucru face ca ochiul sa se vada frumos in lumina si larg deschis.

Daca pleoapele sunt uleioase, fardul de ochi nu va adera bine de acestea. Inainte de a aplica orice culoarea, pregateste pleoapele cu fond de ten si pudra. Gandeste-te si la ce nuanta folosesti: fardurile mate si pale nu vor forma cute si nu vor accentua liniile.

Pentru a fi sigura ca eyelinerul va rezista, aplica cu ajutorul unei pensule putin pudra in culoarea acestuia.

Atunci cand te demachiezi, pentru a evita frecarea pielii sensibile din jurul ochilor, mentine pentru 5 secunde discul de vata inmuiat in demachiant, pentru ca machiajul sa aiba timp sa se dizolve. Dupa acest timp, sterge cu blandete pielea din jurul ochilor .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

mirific
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right