Secretul de beauty al Victoriei Beckham

Secretul de beauty al Victoriei Beckham
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
21 Oct 2008, 09:56
       
Eforturile de a opri timpul sa-si lase amprenta pe corpul si in special tenurile noastre ne fac sa apelam la tot felul de metode: sedinte de electroliza, albirea dintilor, masaj limfatic, peelinguri si exfolieri. Pana si peelingul cu laser si botoxul incep sa devina ceva normal.

Asa ca nu trebuie sa ne miram cand auzim ca ultima gaselnita in materie de infrumusetare sunt excrementele de privighetoare.

Gheisele japoneze, cunoscute pentru tenul lor de portelan au folosit, de sute de ani, ca substanta de curatare a tenului aceasta metoda. Atunci cand Victoria Beckham, cunoscuta pentru problemele de acnee din adolescenta, a folosit acest ingredient lumea a bufnit in ras.

Victoria a aflat de aceasta metoda intr-una din vizitele in Japonia. Datorita unei enzime numite guanina, continuta in excrementele de privighetoare, tenul este curatat, catifelat si i se reda supletea. Asa ca a incercat si ea si se pare, ca pentru prima data in viata ei, nu trebuie sa-si mai sa se mai dea cu fond de ten, pentru a-si ascunde roseata.Masca cu excremente de privighetoare costa in jur de 500 lei si momentan e disponibila doar in New York. Metoda consta in curatarea fetei cu doua tipuri de substante printre care un clei si una care contine ceai verde, insecte numite ground pearls, sake si apa de pe muntele Fuji. Apoi se amesteca excrementele cu tarate de orez si apa pana se obtine o pasta care se aplica pe fata si se maseaza timp de 5 minute. Fata este apoi spalata si se aplica o masca de colagen.

Privighetorile care ofera aceste ingrediente sunt crescute in ferme din Japonia si sunt hranite numai cu seminte organice. Excrementele lor sunt luate din colivii si sterlizate. Acestea produc acelasi efect ca un peeling acid usor, dar fara a creea roseata si fara a fi nevoie de recuperare.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
8 metode de a vedea ursitul
  • person

    "one kick in the ass mean one step foward"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere