Secretul tineretii: infuzia cu oxigen si acid hialuronic

Secretul tineretii: infuzia cu oxigen si acid hialuronic
  calendar_month        
Imbatranim. Si nu putem nicicum sa oprim acest proces natural, care lasa urme pe trupurile noastre. Azi apare un rid mic, maine unul mai mare, peste o saptamana pielea se lasa si tot asa.

Din fericire, industria cosmetica evolueaza in permanenta, iar specialistii incearca sa inventeze noi si noi metode de mentinere a frumusetii. Daca putem sa amanam semnele de imbatranire, de ce sa nu profitam de ele?

Una dintre cele mai eficiente metode de mentinere a tineretii este infuzia cu oxigen si acid hialuronic denumita Intraceuticals.


Din ce in ce mai multe vedete din Romania si de la Hollywood apeleaza la aceasta tehnica miraculoasa, in speranta ca vor sterge de pe chip varsta adevarata. Loredana Groza, Andreea Raicu, Simona Patruleasa, Crina Matei si mai nou Amna au incercat infuzia cu oxigen si acid hialuronic, iar efectele sunt cu adevarat surprinzatoare.

Dar primele vedete care au incercat sa intinereasca rapid cu ajutorul infuziei de oxigen si acid hialuronic sunt cele de peste hotare. Madonna, Victoria Beckham, Eva Longoria si Katy Perry sunt doar cateva dintre divele care isi mentin frumusetea chipului cu Intraceuticals.

Ce presupune infuzia cu oxigen si acid hialuronic

Intraceuticals este un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create. Sistemul O2 Intraceuticals actioneaza asupra cauzei care duce la aparitia ridurilor si la degradarea pielii. Un dispozitiv special furnizeaza un flux continuu de oxigen, acid hialuronic, vitamine si antioxidanti in piele.

La finalul tratamentului, pielea este hidratata si intinerita, iar ridurile sunt mai putin vizibile. Prin infuzia de oxigen este stimulata productia de colagen si elastina, esentiale pentru mentinerea elasticitatii pielii.

Cum a aparut dispozitivul de infuzare

Dispozitivul care permite oxigerarea hiperbarica a fost creat de cercetatorii de la Facultatea de Medicina Victoria din Australia si avea ca scop tratarea cancerului de piele. Rezultatele bune obtinute in urma utilizarii acestui dispozitiv a facut posibila utilizarea lui si in domeniul cosmeticii. Infuzarea pielii cu oxigen si acid hialuronic ajuta la intinerirea tenului si la redarea unui aspect luminos.

Ce beneficii are acidul hialuronic pentru piele

Acidul hialuronic este o substanta hidratanta naturala a pielii, responsabila pentru mentinerea tonicitatii si elasticitatii epidermei. Pe masura ce inaintam in varsta, cantitatea de acid hialuronic scade, ceea ce duce la pierderea elasticitatii si implicit la aparitia ridurilor. Infuzia cu acid hialuronic umple "locurile" in care aceasta substanta nu se mai regaseste.

Acidul hialuronic hidrateaza pielea din interior spre exterior, stimuleaza sinteza de colagen, hraneste si stimuleaza cresterea celulelor si impiedica aparitia unor noi riduri.

Ce beneficii are oxigenul pentru piele

Oxigenul este vital pentru sanatatea pielii. El sustine productia de colagen si contribuie la regenerarea celulara. Pe masura ce imbatranim, circulatia oxigenului in organism devine din ce in ce mai lenta, productia de colagen este incetinita, iar acest lucru favorizeaza aparitia ridurilor. Oxigenul hiperbaric este considerat o adevarata revolutie in tratamentele anti aging, intrucat reface functiile naturale ale oxigenului.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este non invaziv, relaxant si nu afecteaza in niciun fel mimica si expresivitatea fetei.Autor: Laura Galan

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Papusa
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right