Sfaturile make-up artistului: 5 pensule esentiale pentru a obtine un machiaj profesional

Sfaturile make-up artistului: 5 pensule esentiale pentru a obtine un machiaj profesional
  calendar_month   update 27 Nov 2013, ora: 15:33      
Raluca a fost mereu pasionata de machiaj, de culori si de pensule, de puterea de transformare pe care o poti gasi in farduri si gene false. Si pentru ca pasiunea sa nu a fost una trecatoare, Raluca a transformat-o intr-o meserie. A urmat scoli de renume din tara si din strainatate si a devenit unul dintre cei mai buni make-up artisti de la noi.

Si pentru ca Raluca stie toate trucurile de machiaj, dar si acele secrete de care make-up artistii se folosesc in munca lor de zi cu zi, am rugat-o sa ne dezvaluie si noua mici tipsuri care ne vor ajuta sa aratam mereu impecabil.

In fiecare saptamana, Raluca Luca ne va invata cum sa avem grija de tenul nostru, cum sa ne ascundem micile imperfectiuni si cum sa ne punem in valoare frumusetea cu ajutorul machiajului.

5 pensule esntiale pentru machiaj


Un machiaj profesional nu necesita neaparat un arsenal de pensule sau calificarea unui make-up artist de top. Puteti si voi sa va faceti un machiaj perfect cu ajutorul a 5 pensule esentiale: pentru fond de ten, pudra, creion dermatograf, fard de ochi si ruj.

Spre deosebire de varful degetelor, pensulele de machiaj sunt special concepute pentru a se adapta perfect unghiurilor de pe fata noastra, iar produsele de machiaj pot fi aplicate cu usurinta si fara a intra in contact cu uleiul natural aflat pe degete, care poate sa le schimbe consistenta si culoarea.

Am sa va arat care sunt cele 5 pensule esentiale care va pot transforma machiajul de zi cu zi in unul profesional.

Pensula de fond de ten

Folositi laturile plate ale acestei pensule pentru a va aplica fondul de ten lichid, si trasati linii orizontale pe care sa le estompati ulterior foarte bine. Atentie la zona buzelor, nasului, maxilarului si barbiei, unde nu trebuie sa existe urme de produs.

Pensula de pudra

Perii fini ai acestei pensule controleaza foarte bine cantitatea de pudra pe care o aplicam pe fata. Pentru a evita situatiile in care tenul poate sa arate foarte incarcat, eliminati excesul de pudra scuturand putin pensula, dupa ce ati incarcat-o cu produs.
Aplicarea se face prin miscari circulare pe toata fata. Puteti folosi aceeasi pensula si pentru fardul de obraz.

Pensula de fard

Forma usor rotunjita a acestei pensule fac usoara aplicarea fardului de ochi, si ne ofera o acoperire uniforma pe toata pleoapa. Cand va achizitionati aceasta pensula urmariti ca lungimea ei sa fie la fel de mare ca pleoapa mobila, astfel fardul va putea fi aplicat printr-o singura miscare. Incepeti apliacarea acestuia de la coltul interior spre exterior.

Citeste continuarea pe www.thelovelyroom.ro si urmareste pagina de Facebook
Recomandari