Sprancene perfecte in 4 pasi

Sprancene perfecte in 4 pasi
  calendar_month        
Pentru a fi in top, sprancenele trebuie taiate si pensate dupa reguli precise. Scoate in evidenta frumusetea naturala a sprancenelor tale cu acest ghid!

Ridica din spranceana

Ridicarea sprancenelor este una dintre cele mai subtile metode pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei. Sprancenele cu forme gresite sau neregulate tin in umbra un chip frumos, ca sa nu mai vorbim de faptul ca se refac greu, in cateva luni. Iata ce sfaturi ne dau profesionistii despre aranjarea sprancenelor!

Pasul 1

82048.jpgInarmeaza-te cu uneltele necesare: un creion pentru sprancene pentru a umple spatiile goale, o perie de sprancene, penseta metalica si forfecuta.

Pasul 2

82046.jpgTraseaza linia corecta a sprancenelor. Pentru a determina forma naturala si grosimea sprancenelor, lasa sprancenele sa creasca timp de o luna. Apoi tine un creion lipit de nara si vezi unde cade pe frunte. Acolo trebuie sa inceapa si spranceana. Apoi, aliniaza creionul cu nara si irisul. Locul in care creionul se intalneste cu spranceana trebuie sa fie maximul arcadei. In final, uneste cu ajutorul creionului nara si coltul exterior al ochiului. Locul unde creionul intersecteaza spranceana este locul in care ar trebui sa se termine spranceana ta.

Pasul 3

82047.jpgTunde sprancenele. Perie sprancenele in sus, spre frunte, cu ajutorul periei speciale. Cu ajutorul forfecutei, taie firele mai lungi decat linia naturala a sprancenelor tale. Apoi perie firele inapoi, in pozitia lor naturala.

Pasul 4

56680.jpgPenseaza! Stai la 30 cm de oglinda si smulge cate un fir de par odata din partea inferioara a sprancenelor, mergand de la nas spre arcada si apoi spre tampla. Smulge intotdeauna in directia de crestere a firului de par pentru a preveni firele de par crescute in piele. Nu pensa partea superioara a sprancenelor, caci iti poti strica forma naturala. Cu ajutorul creionului, coloreaza apoi spatiile goale din sprancene in directia cresterii firelor de par. Nu exagera!


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Relativitatea fericirii
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right