Tenul sensibil: curatare si hidratare

Tenul sensibil: curatare si hidratare
  calendar_month        
Sensibilitatea afecteaza 60% dintre persoane, indiferent de varsta si indiferent de atentia acordata ingrijirii pielii.

Printre cei mai puternici factori care pot duce la aparitia sensibilitatii se numara: frigul, caldura, poluarea, stresul, oboseala, emotiile, precum si fumatul, alimentatia.

Semnele care pot aparea in cazul unui ten sensibil sunt vizibile si pot fi de genul uscaciune cutanata, roseata difuza, descuamare fina, cuperoza. De asemenea, persoanele cu tenul sensibil resimt un disconfort cutanat: senzatii de intidere a pielii, de intepaturi, de arsuri.

Ce inseamna ingrijirea speciala a tenului sensibil?

Tenul sensibil are nevoie de o ingrijire speciala, intrucat acesta are particularitatea de a reactiona rapid si mai puternic decat o piele normala. Tratamentul pielii sensibile consta in utilizarea unor produse special create pentru acest tip de piele, care trebuie sa fie hipoalergenice, fara coloranti si fara parabeni.

Datorita formulei unice, cu argila naturala din Muntii Padurea Craiului 100% si extract ecocertificat de goji, noua gama AslaVital Mineralactiv reprezinta solutia ideala pentru ingrijirea persoanelor care au tenul sensibil.

Programul de ingrijire AslaVital asigura o ingrijire completa a tenului, cu produse care raspund la un nivel foarte ridicat necesitatilor pielii la diferite varste, produse a caror eficacitate a fost dovedita prin masuratori instrumentale.

57607.jpgTenul sensibil trebuie curatat cu mare blandete. Produsul de curatare va contine ingrediente cu efect reparator si calmant care relaxeaza, regenereaza si netezesc pielea. Apoi, se executa o pulverizare cu Apa de argila si se sterge fata prin tamponare.

La sfarsit, se aplica crema Aslavital potrivita, cu efecte puternic antioxidante, remineralizante si de energizare celulara datorate complexului unic Argila si Goji.

Aplicarea cu regularitate a unei masti cosmetice cu Argila duce la cresterea gradului de toleranta a pielii.

Participa la concurs!

In perioada 7 mai - 21 mai raspunde (in zona comentarii articol) la intrebarea: Care sunt manifestarile unui ten sensibil? si poti castiga produse din noua gama AslaVital Mineralactiv !

Regulament concurs

Concursul de fata se desfasoara in perioada 7-21 mai, ora 12.00.

Pe data de 21 mai, dupa ora 12.00 se vor desemna 4 castigatori a cate un pachet de produse din noua gama AslaVital Mineralactiv. (un pachet contine 1XCrema pentru Curatarea Fetei
1XApa de Argila Tonica si Remineralizanta
1XCrema Intens Hidratanta SPF 15
1XGel Anticearcan
)

Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.

Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Succes!Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:dendely
lorelai2000
Patricia3107
didi53

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

suncuius
  • person

    ""tara tuturor posibilitatilor""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right