Trucuri in machiajul fetei

Trucuri in machiajul fetei
  calendar_month        
Descopera cateva trucuri in machiajul fetei:

Daca in urma aplicarii corectorului observi cute, introdu un betisor de urechi in crema de ochi si aplica-l pe zona in cauza.

Combina o parte corector lichid cu trei parti crema hidratanta si foloseste crema obtinuta pentru zone ca in jurul ochilor sau al nasului. Crema se va intinde usor si va face pielea sa arate perfect.

Daca nu mai ai corector, foloseste un fondul de ten care a ramas pe fundul vreunui recipient. Acesta este mai gros si perfect pentru acoperirea defectelor.

Mascheaza o cicatrice concava cu un corector care este cu o nuanta mai deschisa decat pielea ta. Foloseste o pensula ascutita pentru a umple centrul cicatricei, dar fara a depasi marginile. Daca cicatricea este in relief, alege un corector care are aceeasi nuanta cu pielea ta si tamponeaza-l cu ajutorul degetului. Aplica apoi pudra.
Pentru a fi sigura ca fondul de ten nu face linii, aplica inainte o crema hidratanta si o baza de machiaj .

Aplica fondul de ten cu un buretel cu margini din latex. Fa miscari circulare si termina cu batai usoare, pentru a aplatiza orice firicel de par de pe obraji.

Pentru ca pielea ta sa capete o sclipire discreta amesteca in palma fond de ten cu autobronzant lichid si apoi aplica lotiunea obtinuta pe fata.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Doare...
  • person

    "razi cat ti se ofera prilejul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right