Vedete si machiaje L`Oreal la TIFF 2011

Vedete si machiaje L`Oreal la TIFF 2011
  calendar_month        
L'Oreal Paris a fost anul acesta Make-up artist oficial al Festivalului International de Film Transilvania.

Pentru ca excelenta este cuvantul cheie pentru L'Oreal Paris, la TIFF, L`Oreal a participat cu o echipa de makeup artisti profesionisti condusa de Alexandru Abagiu, makeup-artist oficial L'Oreal Paris.

A fost o ocazie de a demonstra tuturor care sunt valorile brandului L'Oreal Paris si ce inseamna cu adevarat perfectiunea!
Echipa L`Oreal a fost pregatita cu peste 100 de tuburi de mascara, sute de farduri de pleoape, sute de rujuri si tot atatea combinatii de nuante si texturi, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

In slujba tuturor femeilor, a tuturor actritelor si a rolurilor lor, L'Oreal Paris reuseste sa creeze adevarate beauty icons care emana energie si incredere in sine.

Prin studioul de make-up L`Oreal au trecut Maria Popistasu, Maria Dinulescu, Monica Birladeanu, Cristina Cepraga, Ioana Flora, Dragos Bucur, Roxana Ciuhulescu, Mariana Mihut, Ada Condeescu, Diana Dondoe, Gilda Lazar, Oana Giurgiu, Ozana Oancea.

Vedeti mai jos galeria cu vedete machiate de L`Oreal Paris la TIFF 2011!L'Oreal Paris sustine filmul romanesc

In cadrul acestei editii a TIFF, L'Oreal Paris a oferit Premiul Zilelor Filmului Romanesc pentru sectiunea scurt metraj, in valoare de 1500 euro, lui Bogdan Mirica pentru "Bora, Bora".


Sursa: Credit foto: L`Oreal Paris

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Care sunt de fapt Fondurile Structurale
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right