4 miscari care te ajuta sa ai brate subtiri si frumoase

4 miscari care te ajuta sa ai brate subtiri si frumoase
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
11 Nov 2015, 09:15
       
Frumusete vine, cu siguranta, in toate formele si marimile. Doar ca noi suntem obisnuiti sa judecam lumea si sa ne lasam judecati dupa anumite standarde. Cu siguranta, visezi la brate frumos conturate, brate subtiri si ferme.

Iata cateva exercitii care te vor ajuta sa dai forma mult-visata bratelor tale:

1. Flotari usoare

Asaza-te in genunchi si sprijina-te in palme. Ridica gambele la nivelul bazinului si incrucisaza-le. Apoi apleaca trunchiul pana aproape de podea, pastrand coatele aproape de corp. Intoarce-te la pozitia de start. Repeta aceasta miscare de 10-12 ori.

2. Balansari cu cana

Ai nevoie de un obiect pe care sa il tii in mana. Poate fi si o cana goala sau o carte. Tine picioarele lipite, cana in maini si bratele ridicate astfel incat sa iti ajunga coatele in dreptul urechilor. Tot ce trebuie sa faci este sa balansezi bratele cat mai mult spre spate. Apoi revino cu bratele in fata. Repeta aceasta miscare de 10-12 ori.

3. Genuflexiuni cu scaunul

Asaza-te in fata unui scaun, cu picioarele usor flexate si cu podul palmelor fixat pe sezutul scaunului. Fara sa deplasezi picioarele, coboara bazinul pana aproape de podea, sprijinindu-ti cea mai mare parte a greutatii corpului in palme. Ridica apoi bazinul pana la nivelul scaunului. Repeta aceasta miscare de 10-12 ori.

4. Flotari la inaltime

In loc sa faci flotarile cu palmele sprijinite pe podea, sprijina-le pe marginea patului. Ar putea sa ti se para mai usor, dar in realitate nu este. Presiunea exercitata la nivelul bratelor este mare. Repeta aceasta miscare de 10-12 ori.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere