Ce coafuri purtam de Revelion. Idei de la hair stylisti

Ce coafuri purtam de Revelion. Idei de la hair stylisti
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
20 Dec 2016, 14:20
  update
Actualizat
20 Dec 2016, ora: 14:17
     
Hairstylistul Adrian Perjovschi vine in ajutorul doamnelor si domnisoarelor si incearca sa previna panica legata de coafurile potrivite pentru petrecerile din noaptea de Revelion cu recomandari clare si concrete.

Coafurile trebuie sa fie adecvate locatiei in care are loc petrecerea, temei propuse de organizatori, dar si restului tinutei adoptate de fiecare in parte. In cazul in care petrecerea de Revelion are loc la un restaurant,Adrian Perjovschi recomanda:

113688.jpg

„Coafura se alege in functie de tinuta si putem opta pentru bucle lejere sau pentru parul prins intr-un mod natural. Daca aveti de gand sa purtati o tinuta smart casual, puteti alege o coafura cool, usor mai indrazneata cu aspect mai ciufulit. Daca aveti pregatita o tinuta de cocktail, va pot spune ca merg coafurile glam, mai definite. Daca seara de Revelion va fi la o petrecere cu tematica intr-o atmosfera eleganta, coafura cea mai potrivita ar fi cu parul prins.”, recomanda hairstylist-ul Adrian Perjovschi.  

73404.jpg

Pe langa recomandari, Adrian Perjovschi da si un avertisment: „Nu se poarta buclele facute din placa, cele foarte spiralate si foarte fixe!”

113689.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Tu esti Tu
  • person

    "nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu unul extraordinar"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere