Ce tipuri de coafuri puteti obtine cu peria rotativa BaByliss

Ce tipuri de coafuri puteti obtine cu peria rotativa BaByliss
  calendar_month        
Pe lângă machiajul natural, ținutele bine gândite și accesoriile care le scot în evidență, doamnele vor să mai uimească și cu modul în care sunt coafate. Fiecare tip de hairstyle în parte are un efect final diferit, de aici și nevoia de a fi mereu în ton cu trendurile momentului. Dacă vă numărați printre doamnele pasionate de acest subiect și vă doriți să aflați cum vă puteți face cele mai frumoase coafuri folosind un singur aparat, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale prin a vă vorbi despre peria rotativă BaByliss, o invenție tare folositoare și demnă de toate laudele. La final, după citirea sfaturilor noastre, cu siguranță vă veți simți inspirată de versatilitatea acestui aparat. Să începem!

Un păr frumos, voluminos, strălucitor și mătăsos a fost dintotdeauna cea mai mare comoară a doamnelor. Încă de când erau mici, au încercat tot felul de coafuri inspirându-se de la mamele lor și astfel au aflat ce li se potrivește și ce nu. Ei bine, de multe ori se întâmplă ca această pasiune să se mențină și la vârste mai mari. Așa că, dacă și dumneavoastră sunteți pasionată de hairstyling și vă doriți să obțineți coafuri ca la salon, din confortul propriei case, atunci iată că vă sărim în ajutor. Tot ce trebuie să rețineți pentru început este că peria rotativă BaByliss, asemenea periei rotative Rowenta , a devenit extrem de populară în ultima vreme și a reușit să surprindă cu funcțiile de care dispune. BaByliss promite rezultate de top fără a deteriora părul, lucru ce este și dovedit prin campaniile sale. Așa că, dacă acest brand v-a captat atenția și vă întrebați ce minunății poate face peria în cauză, în continuare veți afla tot ce vă doriți! Haideți să vedeți cum vă puteți face părul, simplu și rapid.

Caracteristici și stiluri de coafat

Mai întâi de toate, considerăm necesar să aflați de ce funcții dispune peria rotativă BaByliss. Printre cele mai populare modele din această gamă de aparate este peria Frizz-free Airbrush, o perie ce promite rezultate de top, protecția constantă a părului și ușurință la folosire. Funcțiile cu care surprinde aceasta sunt temperatura ajustabilă și trecerea lină între aerul rece și cald, funcția cu ioni, ce oferă protecție sporită firelor de păr și nu le lasă să se despice, precum și funcțiile de bază: uscare, îndreptare și ondulare. Accesoriile interschimbabile vă oferă șansa de a folosi peria la mai multe activități, după cum ați aflat mai devreme, deci este un aparat cu adevărat impresionant. Iar acum că ați aflat caracteristicile sale, iată și cum vă puteți coafa.1. Uscarea: BaByliss dispune de un cap special conceput pentru uscarea rapidă și atentă a părului. Tot ce trebuie să faceți este să fixați accesoriul pe perie și să o porniți la temperatura dorită. Apoi, uscați părul ca de obicei, de la rădăcină spre vârfuri, în proporție de 80%. Lăsându-l încă puțin umed veți reuși să faceți coafura finală să reziste și să se „prindă” mai ușor de capilar.

2. Îndreptarea: dacă sunteți adepta părului drept și lucios, atunci iată că peria în cauză oferă și această funcție. La fel ca și în cazul precedent, doar înlocuiți accesoriul cu cel destinat îndreptării și porniți peria. Tot ce vă rămâne de făcut este să folosiți mișcări lente și ușoare ale mâinii pentru un rezultat cât mai diafan.

3. Ondularea: aceasta din urmă este cea mai populară funcție pentru care peria rotativă BaByliss este cumpărată . Și merită toate aprecierile! Vă puteți ondula părul mai ceva ca la salon din doar câteva mișcări: înlocuiți accesoriul dedicat, împărțiți părul în secțiuni subțiri și porniți aparatul. Luați fiecare suviță în parte și apropiați-o de perie, ca acestea să poată fi preluate automat de aparat. La final, veți obține cele mai lejere și frumoase bucle, cu efect de blow-dry ca la salon. Volumul extraordinar și modul în care vi se va aranja părul nu vor face decât să vă scoată chipul în evidență și să vă înfrumusețeze.

Acum că ați aflat tot ce era nevoie despre această perie minune, nu vă rămâne decât să optați pentru modelul favorit și să treceți la coafat! Suntem convinși că vă veți uimi toți apropiații.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am ajutat să luați decizia cea bună. Pentru și mai multe ponturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy styling!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

De la serviciu cu tramvaiul
  • person

    "never give up!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right