Demi Moore dezvaluie cele mai bune vitamine pentru a scapa de burta

Demi Moore dezvaluie cele mai bune vitamine pentru a scapa de burta
  calendar_month   update 01 Apr 2023, ora: 16:36      
Demi Moore arata spectaculos la 50 de ani. Pentru a-si mentine insa o silueta de invidiat, actrita face eforturi si are un stil de viata sanatos. Recent, Demi Moore a dezvaluit care sunt cele mai bune vitamine pentru a scapa de burta.

Prin intermediul contului său de Instagram, frumoasa actriță a împărtășit o fotografie în care a arătat unul dintre elementele esențiale din dieta sa pentru a elimina inflamațiile din partea inferioară a abdomenului. Cu această ocazie, ea a optat pentru un element care ameliorează arsurile la stomac, relaxând în același timp intestinul și reducând disconfortul.

Nu este vorba doar de remedii naturale, cat si de niste obiceiuri pe care vedeta le-a inclus in viata de zi cu zi pentru reduce inflamatiile. Respirația este un punct cheie, iar dacă îți acorzi un minut pentru a-ți relaxa mintea te va ajuta să eviți colita cauzată de stres. Ceaiul de mentă este un produs esențial de băut după masă, astfel vei expulza gazele care fac rău acestei părți a corpului tău. Un pahar de apă cu suc de lămâie pe stomacul gol poate fi aliatul tău pentru a-ți îmbunătăți digestia, așa că începe ziua hidratată.

Recomandari