Uleiuri pentru a ingrosa parul fin si subtire. Va fi plin de volum

Uleiuri pentru a ingrosa parul fin si subtire. Va fi plin de volum
  calendar_month        
Părul tău va arăta frumos și sănătos cu aceste uleiuri. Părul subțire și fin se rupe ușor și periajul poate fi o provocare. Unele persoane cu părul subțire și fin suferă pentru că părul lor pare rar și nu reușesc să si-l coafeze așa cum și-ar dori. Vestea bună este că există o modalitate de a îngroșa părul în mod natural și anume cu ajutorul uleiurilor; iată care sunt cele mai bune 3 opțiuni pentru ca părul tău să arate plin, puternic și frumos.

Fiecare persoană are un tip diferit de păr: unele persoane au părul deteriorat, vârfuri despicate, păr creț, suferă de căderea părului sau au părul gras. Pentru toate acestea există o modalitate de remediere și același lucru este valabil și pentru cei care au părul foarte subțire, rar, fin și care se rupe ușor.

Părul fin necesită o îngrijire specială. De exemplu, este indicat să nu-l decolorați frecvent, deoarece îl slăbește și îl face să cadă. El nu rezistă la fel de ușor la decolorare.

Cum știi dacă părul tău este subțire?

Cel mai simplu mod de a-ți da seama dacă părul tău este fin este privindu-l: acest tip de păr se caracterizează printr-un diametru care este de obicei cu un milimetru mai subțire decât părul normal; un alt mod de a-l identifica este pentru că suferă și de vârfuri despicate.

Ce să faci când părul este prea subțire?

Dacă părul tău este fragil și subțire, îngrijește-l în felul următor, astfel încât să nu cadă sau să se rupă:

-Spălați-l frecvent, deoarece acest tip de păr devine rapid gras.
-Evitați să vă împletiți sau să vă prindeți părul, deoarece vă puteți smulge părul fără să vreți.
-Spălați-vă părul cu grijă, începând de la vârfuri
Nu folosiți uscătoare de păr, perii de ondulat sau aparate de îndreptat.

Uleiuri pentru a ingrosa parul subtire

Ulei de măsline

În fiecare seară folosește 3 picături de ulei de măsline pentru a-ți face părul mai puternic, mai plin și mai frumos. Acest ingredient de bucătărie conține vitaminele A, D, E și K care îmbunătățesc aspectul părului de la rădăcină.

Ulei de ricin

Așa cum uleiul de ricin îți îngroașă genele, la fel face și pentru părul tău. Întindeți 5 picături din acest ulei esențial de la mijlocul lungimii până la vârfuri. Piepteneți-vă părul și lăsați-l să se usuce. Folosiți-l în fiecare zi pentru un păr frumos și voluminos.

Ulei de rozmarin

Nu în ultimul rând este uleiul de rozmarin, o plantă cu proprietăți care stimulează creșterea părului. Acest ulei esențial este ideal pentru persoanele cu părul subțire, deoarece îngroașă părul și face să apară mai mult păr.

Recomandari