Suzeta Bibs de la Melvelo este cea mai buna?

Suzeta Bibs de la Melvelo este cea mai buna?
  calendar_month   update 04 Nov 2022, ora: 10:35      
Fiecare părinte dorește să își crească copilul în condiții cât mai bune, cu produse cât mai calitative. Încă de când este copilul mic un accesoriu nelipsit este suzeta, care îl ajută să se liniștească, să doarmă, să fie mai bucuros.

Suzeta Bibs cea mai populară suzetă, este foarte des cumpărată de părinți pentru că are multe avantaje. Atât suzeta Bibs 0-6 luni, cât și suzeta Bibs 6-18 luni se fabrică din latex și din silicon. Ambele variante se sterilizează ușor. Sunt produse de un brand premium de suzete din Danemarca. Prețul este accesibil și vin într-o gamă variată de culori.

Suzetele Bibs pentru bebeluși

Pentru toți părinții suzetele sunt un obiect indispensabil. Suzeta Bibs de la Melvelo este cea mai bună suzetă pentru bebeluși pentru că este fabricată din materiale non-toxice. Suzeta Bibs este confortabilă, are două orificii pentru a elimina aerul și apa din interior. Fiecare suzetă realizată din silicon sau latex 100% fără BPA sau ftalți.

Suzeta Bibs se sterilizează ușor. Tot ce trebuie să faceți este să o scufundați în apă fierbinte și apoi să o lăsați să se usuce.

Dacă alăptați, trebuie să știți că Bibs au o gamă largă de suzete pentru bebeluși. Bibs produc suzete care imită sânul, suzete ortodontice, suzete rotunde, suzete de noapte. Toate suzetele Bibs sunt ori suzete din silicon ori suzete din latex 100% natural. Deci puteți găsi o multitudine de variante din care să alegeți. Suzetele Bibs sunt aprobate de medici și ortodonți și sunt de încredere pentru părinți.

Despre suzeta de noapte

Suzetele Bibs sunt suzete care se pot folosi și noaptea, mai exact suzeta Bibs se încadrează în categoria suzeta de noapte. Părinții pot oferi nou născuților suzeta Bibs și în timpul somnului pentru că este sigură. Suzeta Bibs din cauciuc natural fără BPA este alegerea perfectă pentru a fi o primă alegere. Suzeta Bibs este o suzetă sigură, fiabilă și ușor de curățat pentru bebeluș în caz că suzeta îi va cădea noului născut în timpul somnului.

Mărimi suzete Bibs

Cum alegem suzeta Bibs? Suzeta Bibs vine în dimensiuni distincte, ceea ce facilitează alegerea mărimii pe măsură ce nou născutul crește. Iată un ghid pentru a alege corect mărimea suzetei Bibs pentru bebeluș sau suzetei Bibs pentru nou născut:

Marimile la suzetele din latex sunt:

- suzeta Bibs 0-6 luni (mărimea 1)
- suzeta Bibs 6-18 luni sau 6+ luni (mărimea 2)
- suzeta Bibs 18+ luni (mărimea 3)

Suzetele din silicon au o singură mărime:

- Suzeta Bibs cu o singură mărime: 0-3 ani
- Suzeta Bibs 0-6 luni (mărimea 1)
- Suzeta Bibs 6-18 luni sau 6+ luni (mărimea 2)

Alege suzeta Bibs

Așadar, ca un părinte ocupat, alege cea mai bună suzetă Bibs pentru copilul tău din gama variată de pe site-ul nostru. Indiferent dacă sunt suzete din latex sau suzete din silicon, suzetele Bibs oferă copiilor confort și sunt un obiect pe care părinții se pot baza, pentru că este non toxic și realizat pentru siguranța celor mici.

Contact: contact@melvelo.ro
Tel: +40720595200

Recomandari