Profertil, solutia ideala pentru a scapa de infertilitate

Profertil, solutia ideala pentru a scapa de infertilitate
  calendar_month        
Vă doriți să aveți copii, dar nu puteți avea din cauza infertilității? Avem o veste bună pentru dvs. Pe bioo.ro găsiți un supliment nutritiv care vă poate ajuta să aveți copilul mult dorit. Profertil este produsul care poate fi utilizat atât de femeile, cât și de bărbații care doresc să aibă copii, dar nu îi pot avea din cauza problemei infertilității.

Profertil bărbați este suplimentul nutritiv ce poate fi luat de bărbați până în momentul în care apare sarcina, iar Profertil femei poate fi luat până în a treia lună de sarcină.

Suplimentul alimentar destinat bărbaților are o serie de beneficii de care merită ținut cont. Așadar, odată administrat, Profertil pentru bărbați crește fertilitatea masculină, numărul de spermatozoizi și densitatea lor, îmbunătățește calitatea spermei și producerea mai rapidă a acesteia. De asemenea, reduce rata malformațiilor congenitale.

Profertil are în compoziția sa un complex de vitamine cu efecte foarte benefice în tratarea infertilității. În acest supliment nutritiv există seleniu,zinc, glutation, acid folic, vitamina E, coenzima Q10, L-arginina, L-carnitina.

L-carnitina, de exemplu, reprezintă substratul energetic al spermatozoidului, produs în mod natural de organism. L-carnitina joacă un rol important în creșterea motilității și a cantității spermatozoizilor.

Zincul este un foarte bun antioxidant și are efecte benefice asupra densității spermatozoizilor. Crește atât numărul spermatozoizilor cu grad mare de motilitate, cât și nivelul de testosteron, care sunt esențiale în spermogeneză.

Coenzima Q 10 contribuie la creșterea ratei de fertilizare și a cantității de spermatozoizi produsă. De asemenea, crește și motilitatea acestora.

Fiecare ingredient din acest produs 100% natural are un rol foarte important în rezolvarea problemei infertilității.

Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, Profertil pentru bărbați trebuie luat cel puțin trei luni. Cu toate acestea, este bine să se ia acest supliment până la apariția sarcinii.

Așadar, dacă aveți tulburări ale sistemului reproducător, dacă vă confruntați cu probleme în ceea ce privește traseul spermatozoizilor care face posibilă fertilizarea, dacă în glanda pituitară nivelul de hormoni este scăzut, dacă aveți probleme la glanda pituitară din naștere, dacă vă confruntați cu ejaculare prematură, aveți probleme de prostată etc., Profertil este suplimentul nutritiv ce vă poate ajuta să scăpați de toate aceste probleme care vă împiedică să aveți un copil.

Dacă ați încercat să aveți copii timp de 1 an și nu ați reușit, aveți mai mult de 30 de ani și nu aveți încă un copil, aveți probleme de infertilitate pe care ați încercat să le tratați dar nu ați reușit, Profertil vă ajută să vă rezolvați această problemă deoarece acest supliment nutritiv contribuie la producerea unei cantități cât mai mare de spermă. De asemenea, îi îmbunătățește și calitatea, normalizând complet spermograma. Din acest motiv, este indicat să folosiți acest supliment nutritiv pentru a revolva problema infertilității.Dacă vreți să aveți parte de rezultate eficiente ar fi binesă evitați fumatul, alcoolul în exces, să nu purtați lenjerie foarte strâmtă, să nu luați steroizi etc. Toate aceste lucruri afectează calitatea spermei pentru reproducere.

Pe de altă parte, Profertil pentru femei are, de asemenea, o serie de beneficii care nu trebuie trecute cu vederea. Astfel, odată administrat reglează ciclul menstrual și ajută la ovulație, la fertilizarea celulei ou și la pregătirea pentru sarcină.

Ingredientele active din compoziția Profertil acționează pentru rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme.

Seleniul contribuie la reducerea stresului oxidativ și echilibrează deficiențele legate de metabolism.

Vitamina E, catechina din extractul de ceai verde, glicirizina din extractul de lemn dulce și diosgenina din extractul din rădăcină de ignama sălbatică contribuie la fertilizarea celulei ou.

Acidul folic, acizii grași omega 3 și extractul de damiana ajută la pregătirea pentru sarcină.

Profertil este un produs a cărui compoziție este adaptată nevoilor nutriționale atât a femeilor, cât și a bărbaților, prin urmare, puteți lua cu încredere acest supliment nutritiv.

În timpul luării acestui supliment nutritiv și nu numai, este bine să adoptați un stil de viață sănătos. De asemenea, trebuie să rețineți faptul că acest supliment nu trebuie să înlocuiască o alimentație echilibrată și variată.

Așadar, pentru a vă rezolva problema infertilității cât mai repede, intrați în magazinul online bioo.ro și comandați acest supliment nutritiv, care vă va ajuta să vă îndepliniți visul de a avea un copil.

Recomandari