Conti in papuci de musama

Conti in papuci de musama
  calendar_month        
Stii cum e vorba... cine n-are pinguin cu ghiul sa-si cumpere unul!

Pinguinii cu ghiul, ca sa va sterg nedumerirea de pe fete, erau niste specii rare, in prezent tot mai des intalnite prin locurile de seama ale Bucurestiului monden.

Sa luam spre exemplu Mall-urile. Daca inca n-ati sarit din calea unui BMW in tromba in parcare sau nu s-a bagat nici un ghiul inaintea voastra la casa de bilete nu stiti ce-ati pierdut!

Pinguinii sunt niste personaje bipede, cu o masa insemnata de muschi imprastiati aleatoriu pe suprafata osoasa si capacitate redusa de comunicare.

De obicei in vocabularul lor veti intalni o gama larga de onomatopee si interjectii cu un vast orizont de intelesuri.

"Ha" poate fi la fel de bine o intrebare, precum si o parte lipsa dintr-o propozitie rumegata o data cu shaorma.

In general umbla in turma sau separat, cu consoarte "tocuite" si platinate, care cu greu se sinchisesc sa-si coboare privirea din tavan.

Pinguinii sunt deci usor de reperat: geluiti, frezati si cu aur in stare pura in peste jumatate din suprafata corpului, lasa in urma o dara de Gucci scapat pe haina.

In nuante diverse, de alb si negru, cu pantofi ciocati ca "asa da bine", isi fac simtita prezenta in magazinele de firma, acolo unde doar amplasarea si distinsa clientela mai pot justifica preturile.

Galanti, iti deschid usa ca sa intre si-ti trag scaunul sa se-aseze.

Si daca cumva acelasi BMW care te-a ratat in parcare se opreste langa tine si prin geamul care coboara se aude un plescait de ciunga si un "Te fac o plimbare, papusa?" fa-i o poza si pastreaz-o. Nu stii ce valoare o sa aiba cand o fi specia pe cale de disparitie. Si cum istoria se repeta...

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Un altfel de horoscop zilnic 2009 pentru zodia leu
  • person

    "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right