Cum poti da culoare unei camere de copil

Cum poti da culoare unei camere de copil
  calendar_month        
Iubim sa ne jucam adesea in camera copiilor nostri, sa stam pe un covor moale si pufos, sa retraim anii copilariei noastre.

In plus, ne dorim foarte mult sa oferim copiilor un confort deosebit.

Pentru un astfel de prilej si nu numai, www.perdele-online.ro va recomanda cateva articole de copii care dau viata si culoare unei camere.

94276.jpg


1. Draperie Xena si perdea Xenavol
1. Materialul de draperie XENA are o compozitie de 75% poliester si 25% bumbac, usor de intretinut si de asortat la orice camera de copil deoarece se prezinta in trei nuante: verde, roz si portocaliu.

Designul cu ursuleti simpatici si haiosi confera un aer de veselie si relaxare. Stelutele din draperie se regasesc si in perdeaua XENAVOL, un voal printat, usor, vaporos si discret care scoate in evidenta calitatea materielor produse de Reig Marti.94280.jpg

2. Draperie Frog si perdea Frogode
2. Materialul de draperie FROG are o compozitie de 75% poliester si 25% bumbac, la fel de usor de intretinut si de asortat la orice camera de copil. Se prezinta in doua nuante: turcoaz si portocaliu.

Personaje haioase din desene animate aA€A" broscuta, broasca testoasa, albinuta si un melc aA€A" pot deveni preferatele copiilor.

Trei dintre ele se regasesc si in perdeaua FROGODE, o organza cu microfibra, vaporoasa si de cea mai buna calitate de la Reig Marti, cel mai important producator de textile de casa din Spania.94279.jpg

3. Draperie Piratas:
Camera unui baietel poate fi un excelent prilej de mandrie fata de prietenii care-i vin in vizita daca in fereastra se regaseste modelul de draperie PIRATAS, cu un design colorat si atractiv, cu personaje din lumea animatiei cu pirati.

Si ca pentru este nevoie si de perdea, draperiile se completeaza cu modelul PIRATBOR, o perdea brodata cu acelasi pirat, cu modelul centrat pe mijloc si care se repeta din 85 in 85 de cm. Perdeaua este mai opaca datorita densitatii firelor.

Calitatea este garantata de catre Reig Marti, producatorul acestor materiale. In plus, ambientul poate fi completat si cu cuvertura de pat Piratas.64221.jpg


4. Draperia Hadas
Poate fi de asemenea un motiv pentru o fetita sa-si invite micile prietene sa admire un model deosebit de draperie. Aceasta poate fi asortata cu perdeaua HACOR, un material cu broderie centrata pe mijloc.

Pot fi alegerea perfecta pentru camera de vis a fetitei dvs! Se pot completa cu o cuvertura de pat HADAS, un accesoriu de baza in tot acest setup.94277.jpg


5. Cuvertura Witty
Este un accesoriu deosebit in camera unui baiat, cu un design colorat. Compozitia cuverturii Witty este de 100% bumbac, iar dimensiunea este de 180 cm x 270 cm si include o fata de perna de 40 cm x 40 cm.

Modelele sunt aplicate astfel incat sa iasa usor in relief. Este o cuvertura usor de asortat in camera unui baiat; in plus, fiind din 100% bumbac poate fi folosita si ca pilota decorativa.

94278.jpg


6. Cuvertura Blersa
Nu ar trebuie sa lipseasca din camera unei fetite, un model deosebit, cu motive florale aplicate. Poate fi folosita si ca pilota.

Compozitia cuverturii Blersa este de 100% bumbac, iar dimensiunea este de 180 cm x 270 cm si include o fata de perna de 40 cm x 40 cm.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Diferente Fonduri Structurale - fonduri pre-aderare (4)
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right