Esti liber. Traieste!

Esti liber. Traieste!
  calendar_month        
Poate ca nu doar o singura data, ai simtit ca explodezi de nervi (din motive diverse) si primul impuls a fost acela de a uita de ratiune si de a lasa fiara din tine sa se dezlantuie.

Adunate de prin lume am gasit cateva solutii la problema asta cu care se confrunta fiecare din noi de multe ori in viata, si anume:

Solistii si compozitorii se inchid in camera si asculta muzica pentru a uita de vijelia de dincolo de cei patru pereti ai incaperii.

Scriitorii si visatorii se inchid in camera si-si astern frustrarile pe hartie lasandu-le acolo pentru totdeauna; creionul mazgalind fara oprire slovele negre ale rautatii.

Matematicienii si oamenii de stiinta se inchid in camera si calculeaza cauzele frustrarii si momentul interactiunii lor.

Concluzia? Inchide-te in camera!

Glumesc. Sfatul meu este ca in aceste momente sa-ti revizuiesti atitudinea; sa te gandesti ca e prea mare pierderea de neuroni comparativ cu fleacul care te-a facut sa tremuri de nervi.

Incearca sa te destinzi! Stresul dauneaza sanatatii!

Macar o zi pe samptamana dedica-ti-o! E a ta! Bucura-te de ea! Adica mergi la cosmetica, fa shopping, alearga, razi, iesi cu prietenii - in traducere simta-te bine, distreaza-te!

Iar seara cand iti vei odihni trupul in patul tau - sau nu (ar fi perfecta varianta asta) - vei zambi: esti relaxata.

Felicitari!

Recomandari