Jucaria perfecta pentru copilul tau

Jucaria perfecta pentru copilul tau
  calendar_month        
Suntem in vacanta sarbatorilor de Craciun si Anul Nou. Cei mai multi dintre noi cumpara jucarii si cadouri. Asa ca trebuie sa avem in vedere anumite puncte esentiale pentru a nu face greseli pe care le vom regreta.

Alege jucariile care corespund bugetului familiei tale, nu incerca sa fii extravagant.

Sa cumperi o jucarie scumpa, de ultima generatie, nu reprezinta o problema daca este dorinta cea mare a copilului tau.

Nu uita sa te interesezi despre lucrul pe care doresti sa il cumperi intrebandu-i pe preitenii tai care au deja obiectul pe care vrei sa-l achizitionezi. Astfel vei reusi sa omiti anumite greseli, pe care le-ai fi facut in necunostinta de cauza.

Cand e vorba de jucarii nu trebuie sa dai gres, altfel vei avea un Craciun foarte "galagios".

Trebuie sa fii foarte atenta pentru ca cei mici sunt foarte greu de multumit, mai ales cei rasfatati.

Jucaria pe care o alegi trebuie sa fie corespunzatoare varstei copilului. Anumite jucarii pot contine parti de mici dimensiuni care pot provoca diferite rani si neplaceri micutilor. Deci, marimea si scopul jucariei sunt importante.

Cele mai indicate jucarii sunt cele care ii amuza si distreaza, astfel incat sa joace in fiecare zi cu drag.Majoritatea parintiilor cumpara jucarii noi aparute, care nu sunt corespunzatoare varstei copiilor deteminandu-i pe acestia sa se concentreze asupra cerintelor jocurilor, mult avansate pentru ei, uitand de simpla bucurie de a se amuza cu o jucarie haioasa.

De asemenea, jocurile educationale sunt un cadou excelent, astfel jucandu-se cel mic acumuleaza diverse cunostine prin distractie.

Jucariile care confera o stare buna psihica, mentala si emotionala sunt indicate in preajma evenimentelor in familie din perioada sarbatorilor.

In legatura cu cele prezentate mai sus, se recomanda consultarea prietenilor, cunostintelor, profesorilor in vederea alegerii unui joc educational si distractiv in acelasi timp.

Un lucru important de retinut pentru parinti este faptul ca trebuie sa urmareasca interesele si dorintele copiilor. Daca nu sunt respectate cerintele copiilor, parintii vor avea surpriza ca au cheltuit multi bani si timp degeaba.

Inspecteaza cu atentie jucaria pentru a observa etichetele de avertisment, referitoare la cum nu trebuie folosita respectiva jucarie, pentru a nu fi periculoasa, si varsta minima a copiilor carora le este dedicata.

De asemenea, parintii trebuie sa isi supravegheze copii in timp ce se joaca cu anumite jucarii.

In concluzie, toti parintii trebuie sa se pregateasca pentru sezonul cadourilor, incercand sa cumpere jocuri cat mai distractive si educationale, care sigur vor fi primite cu multa caldura de cei mici.

Recomandari