Lucruri pentru care nu trebuie sa-ti faci griji

Lucruri pentru care nu trebuie sa-ti faci griji
  calendar_month        
Iata cateva din lucrurile pentru care nu trebuie sa-ti faci griji, in ceea ce-i priveste pe copiii tai.

Cartile de groaza. Nu, nu iti vor teroriza copiii. Si daca o fac, este sanatos din punct de vedere psihologic.

Scolile publice. Aproape toti am facut o astfel de scoala, si de pe bancile lor inca mai ies copii olimpici. Sunt perfect sigure, atat timp cat ai grija sa-i oferi si tu partea ta de educatie acasa.

Vaccinarea provoaca autism. Tot mai multe studii si mai multe dovezi vin sa sustina faptul ca valoarea imunizarii depaseste cu mult riscul minuscul de efecte secundare.

Circumcizia traumatizeaza nou-nascutii. Poate fi stresant pentru parinti, dar nu pare sa conteze prea mult cand vine vorba de psihicul celui mic.

Cezariana iti strica experienta nasterii. Da, sigur, daca vrei sa simti tor chinul si toata durerea din timpul nasterii, ok. Altfel, cezarianele sunt perfect in regula, departe de cosmarul care sustinatorii nasterilor pe cale naturala sustin ca ar fi.Sa fii inlocuita de dadaca. Psihologii asigura ca, chiar daca lucrezi foarte multe ore, si peste program, copiii tai nu te vor uita.

Ranile peterenul de joaca. Lasa-i sa traiasca putin. Si noi avem semne "de buna purtare", nu? Si suntem bine. Este chiar nesanatos sa-ti tii copiii prea in siguranta.

Masturbarea in copilarie. Jenanta, si totusi atat de normala. De ce sa faci copilul sa creada ca acea pornire pe care o simte e una rusinoasa si murdara? Cate dintre voi v-ati confruntat cu remuscari in acea perioada, crezand ca ceea ce faceati este un pacat?

Invata sa faca la olita prea devreme. Chiar daca ii invatam prea devreme sa faca la olita, pana la urma tot acolo ar fi ajuns, nu?

Nu il lasi sa castige. Daca nu vei face jocul chiar atat de usor pentru el, victoria va fi cu atat mai dulce.

Cearta intre frati. Ar trebui sa fim recunoscatori: rivalitatea intre frati imbunatateste abilitatile de rezolvare a conflictelor mai tarziu in viata.

Iti minti copiii. Atat timp cat faci diferenta intre minciunile bune si cele rele, totul este in regula. Pana la urma, ce e mai usor? Sa-i spui ca Azorel a murit, sau ca a plecat sa locuiasca la o ferma?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Love stinks!
  • person

    ""cautati-ma pe dincolo daca nu credeti in vise..:))" eu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right