Material Girl

Material Girl
  calendar_month        
Poate va intrebati de ce am ales acest titlu.

Femeile secolului nostru sunt dinamice, frumoase, destepte, pe scurt au toate calitatile pentru a reusi in viata.

Cele mai multe dintre noi izbutim, dar odata ce trecem de aceasta bariera ne lovim de vesnica problema: categorisirea in functie de iubitii nostrii.

Ati observat? Nu se spune despre noi ce destepte suntem sau cat de sus am ajuns prin propriile noastre puteri, ci se vorbeste despre contul din banca, masina si averea iubitului. Suntem victimele conceptiei timpului in care traim.

O parte din noi alegem sau cautam ca iubitii nostrii sa fie bogati si sa aiba functii de conducere pentru ca ne pasa de ceeea ce se spune despre noi in soapta prin unghere la petreceri.( "Iti vine sa crezi draga?

Iubitul ei e director la firma X. Stii ce salariu are?! Sa nu mai zic de masina pe care o conduce.. Norocoasa tipa..") Si asa ti se duce vestea ca esti norocoasa cand el ar trebui sa fie considerat cel norocos, doar are langa el o femeie frumoasa, sexy, moderna, desteapta, de cariera, intr-un cuvant o femeie moderna, nu?

O alta parte din noi poate nu avem suficienta incredere in propriile forte si cum nevoia de stabilitate este foarte mare optam sa avem relatii cu tipi bogati care nu au poate calitatile unora mai modesti (dar care, din pacate, nu ne pot oferi luxul cu care am vrea sa fim rasfatate).

Cu trecerea timpului au evoluat si conceptiile oamenilor. Bunica tot timpul ma sfatuieste sa imi gasesc un baiat bun, modest dar pe care sa il iubesc.

Acest lucru ma pune pe ganduri.. Oare cate dintre femeile moderne gandim asa? Acesta pare a fi mai degraba secolul banilor. Iubire? Da! Dar pentru alte lucruri decat pe vremuri. Uneori ne hranim cu iluzia iubirii doar pentru ca EL este "o partida buna".

Chiar daca unii pot considera femeia zilelor noastre a fi materialista doar pentru ca ne dorim ca iubitii nostrii sa fie la acelasi nivel cu noi (evident ca nu ne-am supara daca este mai prosper..) pentru ca in fond nici unele nu ne dorim sa intretinem niste trantori, nu?

Barbati demni de femeile moderne trebuie sa aiba un minimum de calitati (macar asa, de bun simt :) )
Am sa inchei cu o vorba pe care mi-o spune des mama si o consider relevanta si edificatoare in acest caz : "Banii nu aduc fericirea dar o intretin!"

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ai uitat firimiturile
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right