Organizeaza o super petrecere pentru copii

Organizeaza o super petrecere pentru copii
  calendar_month        
De ce ai nevoie pentru a organiza o petrecere perfecta pentru copii?

Nu e vorba de banii cheltuiti, ci de amuzamentul si creativitatea cu care planuiesti evenimentul.

Petrecere in gradina

Strange gasca pentru a petrece o zi gradinarind in stilul copiilor.

Trimite invitatii in forma de floare sau de insecta si spune-le parintilor sa-si imbrace copiii adecvat unei zile de joaca in nisip.

Pentru fiecare invitat ai nevoie de cate o lopatica, un ghiveci, cateva plante sau flori si de hartie decorativa cu care cei mici isi vor decora ghivecele.

Dupa ce se incheie decorarea vaselor, ajuta-i sa planteze in ele rasadurile de flori. La sfarsitul petrecerii, impacheteaza ghivecele in folie de plastic si inmaneaza-le copiilor pentru a le lua acasa.

Daca ai spatiu in gradina poti crea "gradina prietenilor". Incepe cu invitatul de onoare, sau sarbatoritul, care va planta o floare in mijlocul gradinii.

Apoi, ceilalti copii vor planta si ei cate o floare in jurul celei sadite de sarbatorit. Fiecare copil va decora un cartonas, pe care isi va scrie si numele si il va pune in dreptul plantei.

Finalizeaza o zi de distractie cu fursecuri. Pregateste cateva fursecuri in forma de flori sau frunze si lasa-i pe copii sa le decoreze cu bomboane si topping-uri.
Petrecere artisticaPoti organiza pentru copilul tau si prietenii lui o petrecere cu "lucrari de arta", pe care le vei expune pe peretii sufrageriei.

Ofera-le desene realizate de un adult pe care cei mici le pot copia si le pot colora.

Pe hartie decorativa scrie "La multi ani!" sau orice mesaj doreste sarbatoritul si lasa-i pe invitati sa coloreze cate o litera si sa adauge desene in jurul mesajului.

Imortalizeaza momentul: fotografiaza fiecare invitat si inmaneaza-le pozele pentru a le lua acasa.

Sau, poti face cateva fotografii de grup, apoi le poti da copiilor cate o rama pe care sa o decoreze singuri.

Cumpara tricouri albe pentru copii si cateva carioci si creioane colorate. Da-i fiecarui copil cate un tricou si lasa-i sa le coloreze cum vor, apoi imbraca-i cu ele.

Petrecere cu mici bucatari

Pune-i pe cei mici sa-si suflece manecile pentru o petrecere amuzanta cu rezultate delicioase!

Trimite invitatiile: realizeaza-le din retete si scrie pe ele si meniul petrecerii.

Cand sosesc invitatii, da-le cate o boneta de bucatar, din hartie, pe care o pot decora cum vor.

Cate o pizza pentru fiecare: cumpara blaturi de pizza si lasa-i pe micii bucatari sa le pregateasca. Alege ingrediente si topping-uri cat mai colorate.

Pregateste blatul pentru tort sa lasa-i pe cei mici sa-l decoreze.
Recomandari