Pachete promotionale pentru depozitarea celulelor stem

Pachete promotionale pentru depozitarea celulelor stem
  calendar_month        
Maternitatea CMU Regina Maria ofera pachete promotionale pentru nastere ce includ depozitarea celulelor stem si consultatii pentru nou-nascuti

In perioada 15 iunie - 30 septembrie 2009, Maternitatea Regina Maria, vine in intampinarea viitoarelor mamici, cu un set de pachete promotionale, astfel incat servicii precum nasterea, recoltarea si depozitarea de celule stem si urmarirea pediatrica a noului nascut ajung sa coste 2850 euro.

"Aceasta promotie este posibila datorita faptului ca Centrul Medical Unirea este singurul furnizor de servicii medicale private care detine maternitate, clinica pentru copii si banca de celule stem proprii, acest lucru facand posibila crearea unor pachete extrem de avantajoase pentru pacientele noastre.

Sistemul integrat de servicii oferite de Centrul Medical Unirea ne-a permis de asemenea sa oferim pachete speciale pentru nastere, carora de curand li s-a adaugat si posibilitatea ca femeile care prezinta trimitere de la un medic aflat in contract cu CASMB sa beneficieze de reduceri suplimentare" declara dr. Wargha Enayati, director general CMU"Nasterea reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata unei femei. Alegerea unor servicii de calitate si a unui mediu sigur in care aceasta sa se desfasoare este esentiala, chiar si in aceste momente, in care veniturile personale nu dau semne sa creasca.

Reducerile oferite de catre Maternitatea Regina Maria au tocmai scopul de a le ajuta pe viitoarele mame sa nu renunte la servicii extrem de importante pentru bebelus, precum recoltarea de celule stem, sau consultatiile periodice ale noului nascut" a declarat dr. Iosif Niculescu, directorul Maternitatii Regina Maria.

Reducerile sunt oferite pentru pachete promotionale care cumuleaza serviciile de nastere, cu cele de recoltare de celule stem si consultatii pediatrice ale noului nascut, acestea reprezentand practic nevoile complete ale mamei si copilului, in timpul si dupa nastere.

Astfel, pentru perioada urmatoare, oricine naste la Maternitatea Regina Maria, primeste gratuit 8 consultatii de pediatrie in policlinica CMU KIDS si discount-uri la consultatiile de specialitate pediatrica.

Maternitatea Regina Maria a efectuat de la lansare, in decembrie 2008, si pana in prezent, peste 170 de nasteri, inclusiv gemelare, premature si in apa.


Despre Centrul Medical Unirea:

Fondat in anul 1995 de catre medicul cardiolog Wargha Enayati, Centrul Medical Unirea este liderul pietei de abonamente corporate si a atras in anul 2007 ca actionar minoritar fondul de investitii 3i Plc din Marea Britanie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

nu
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right