Party! Party! Party!

Party! Party! Party!
  calendar_month        
Mai sunt cinci minute si ajung in sfarsit...

Simt un imens gol in stomac si un nod in gat. Ard de nerabdare. De abia astept sa imi fac aparitia la petrecere.

A sosit momentul pe care il astept cu ardoare de o saptamana de cand am primit invitatia la aceasta onomastica.

Acum nu mai conteaza saptele de la matematica sau lucrarea de luni de la biologie pentru care nu am invatat nimic; e sambata seara si voi uita de tot.

Reveria imi este intrerupta brusc de frana masinii si vocea soferului care ma anunta ca am ajuns la destinatie.

Emotia creste coborand incet din masina si indreptandu-ma spre intrarea localului. Mai fac ultimele aranjamente ale tinutei si verific buclele neastamparate pe care le temperez cu greu.

Inspir adanc si deschizand usa barului pasesc intr-un nou univers. Sarbatorita ma intampina,iar dupa urarile de rigoare caut cu privirea gasca mea vesela de la liceu.

Ii zaresc intr-un colt la o masa. Am observat ca suntem toti si atunci am stiut ca o sa fie o noapte magnifica.

La scurt timp muzica inunda tot si ne hipnotiza indrumandu-ne pe ringul de dans. In timp ce baietii prefera sa se mai incalzeasca cu un energizant eu cu prietenele mele nu am rezistat tentatiei de a dansa.

Ringul era al nostru. Nu va pot descrie ce simteam, toate problemele se evaporasera eram cu gasca si ne distram de minune.

As minti daca as spune ca fericirea mea era deplina..Intensitatea emotiilor mele se datora in mare parte gandului ca la aceasta petrecere va fi si EL, cel care imi bantuie visele de o saptamana.

In timp ce dansez cercetez intreg barul cu privirea si imi amintesc ca imi spusese ieri la liceu ca va veni cu siguranta dar acum nici urma de el.

Oricum cand am plecat de acasa mi-am promis ca ma voi distra la maxim indiferent ce s-ar intampla si asta voi face.

Dupa cateva melodii foarte ritmate a venit timpul melodiilor lente. Ringul se umple de cupluri. Tresar vazand ca un coleg se opreste in dreptul meu, speram sa fie cel pe care il asteptam dar este doar colegul din banca din spatele meu care ma invita politicos la dans.

Evident ca nu voi refuza, chiar imi va face placere, este un baiat foarte amuzant. Din vorba in vorba nu am realizat ca au inceput acordurile unei alte melodii, am auzit doar o voce care imi ruga partenerul de blues sa ii permita sa danseze cu mine.

Am simtit o ameteala si un fior mi-a strabatut intreg corpul cand ridicand privirea l-am vazut..Era chiar el si era asa cum mi-am inchipuit, o melodie lenta de dragoste si noi doi dansand imbratisati.

Dansurile ritmate au reinceput, iar el s-a retras cu prietenii lui la o masa in timp ce eu cu gasca dadeam show-uri pe ring.

Petrecerea s-a sfarsit dar nu am mai plecat singura cum am venit ci "Fat-frumosul" meu s-a oferit sa ma conduca.

Mi-a promis ca ma va suna a doua zi si aceasta seara s-a sfarsit in aceeasi nota ca intreaga petrecere, fantastic, cu un sarut inocent intre doua fiinte pure...

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Transcendental
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right