Plaja si lotiunea pentru copii

Plaja si lotiunea pentru copii
  calendar_month        
In cazul in care concediul acesta il veti petrece cu copiii undeva pe o plaja, nu uitati un amanunt esential.

Acela ca soarele arzator va fi si el acolo, cu voi, in vacanta!

Desi de multe ori, la orele diminetii, soarele pare sa nu aiba prea mare putere, totusi razele sale sunt indeajuns de dibace pentru a crea neplaceri serioase pielii sensibile a copiilor.

Cel mai buna aliat impotriva arsurilor solare, pe langa nelipsitele palariute haioase si confectionate din materiale usoare, ramane lotiunea de plaja speciala pentru copii.

Aceasta are un factor de protectie ridicat, intre 30 si 50, iar unele se prezinta si sub forma de lotiuni-crema cu ecran total.

Acestea sunt foarte utile copiilor cu pielea foarte deschisa la culoar.

Sau a celor foarte mici sau cu parul deschis la culoare, mult mai predispusi arsurilor solare, din cauza pigmentului insuficient.Desi foarte multi copii isi petrec majoritatea timpului de plaja in apa, ei se pot arde la fel de usor ca cei care se joaca pe nisip.

Uneori ei pot suferi arsuri solare severe, din cauza sarii prezenta din abundenta in apa de mare, si care actioneaza ca o lupa, atragand razele soarelui.

Special create pentru copii, lotiunile cu factor de protectie ridicat contin substante care hidrateaza intensiv pielea delicata a micutilor si mentin pigmentul dat de bronz timp indelungat.

In plus, de cele mai multe ori ele au un miros delicios de fructe si culori vesele, ceea ce le face foarte indragite de catre copii.

Asa ca, parinti, folositi cu incredere lotiunile special create pentru ce mici!

Si nu uitati, totusi, ca la orele amiezii, nici un copil nu trebuie lasat sa stea in soare, indiferent de protectie!

Recomandari