Replici pentru prima intalnire

Replici pentru prima intalnire
  calendar_month        
Ai asteptat atata timp prima ta intanlire cu un baiat si iata ca momentul a venit si te pregatesti pentru marele eveniment.

Cu siguranta, esti foarte entuziasta si iti este teama sa nu te pierzi cu firea in fata pretendentului, mai mult de atat nu stii cum sa-l cuceresti prin vorbele tale.

Dar iata cateva replici pe care tu le poti folosi ca sa il cuceresti sau... nu:

Ce faci de esti asa de simpatic?

Foloseste aceasta replica numai daca intr-adevar baiatul cu care ai iesit este simpatc. Altfel, daca vrei sa scapi de el dupa prima intanlire, va fi mult mai greu.

In schimb, daca tipul chiar iti este simpatic, aceasta replica este ideala ca el sa observe ca esti interesata de el.Ma intrebi ce filme imi plac... vrei sa ma inviti la cinema?

Daca tipul cu care ai iesit este "ok", aceasta replica este ideala ca sa "iti asiguri" urmatoarea intanlire cu el. Cu siguranta se va rusina si va stabili chiar data, ora si filmul la care veti merge.

Imi plac discutiile despre sex... dar nu cred ca este cazul sa le port cu tine.

Este o replica ideala in cazul in care tipul cu care ai iesit intinde patura cat nu il tine si iti face propuneri pe care tu probabil nu le-ai accepta de la prima intanlire... si nici a doua.


Crezi ca daca imi privesti insistent decolteul, se va lasa mai jos?

Este o buna replica, daca tipul cu care ti-ai dat intanlire, nu deschide capitolul "sex", dar in schimb nu se poate abtine sa nu iti priveasca foarte insistent anumite parti ale corpului.

Dar gandeste-te bine, daca tipul chiar ti-a pus capac si are bun simt, ar fi bine sa nu fi asa de dura cu el.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Abandon
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right