Sarbatoreste ziua copilului alaturi de Nesquik!

Sarbatoreste ziua copilului alaturi de Nesquik!
  calendar_month        
Ziua copilului, sarbatorita prin intreceri sportive pentru copii si parinti

Parintele reprezinta principalul contact pe care un copil il are cu mediul inconjurator si este factorul care da forma personalitatii si universului pe care acesta si-l va crea. De aceea, este foarte important ca parintii sa le dedice cat mai mult timp celor mici, sa se joace impreuna cu ei si sa se implice in toate activitatile desfasurate de acestia.

Pentru a le oferi parintilor si copiilor ocazia de a petrece timp valoros impreuna si pentru a-i aduce pe adulti inca o data pe taramul copilariei, Nestle Nesquik organizeaza o serie de competitii sportive intre 29 si 30 mai in Parcul Tineretului.

Ziua Copilului va fi sarbatorita in aer liber cu multa miscare, amuzament, premii si o multime de suprize pentru cei mici.

Timp de 2 zile parintii, bunicii si copiii sunt asteptati in parcul Tineretului din Bucuresti pentru a participa impreuna la jocuri sportive in care isi vor putea demonstra calitatile de adevarati campioni. Toate concursurile si activitatile organizate de Nestle Nesquik presupun participarea in echipe formate din copii si parinti, astfel incat acestia au ocazia de a se distra impreuna.

Mascota Quicky, cel mai bun prieten al copiilor, le propune acestora o serie de jocuri inventive precum bowling, inelele, concurs de topait sau cursa in echipa si le va prezenta celor mici importanta activitatilor sportive pentru o dezvoltare armonioasa.

"Pentru parinti, nu este nimic mai frumos decat sa isi vada copilul fericit si sanatos. De aceea, evenimentele organizate de noi promoveaza in acelasi timp miscarea in aer liber pentru sanatatea celor mici, dar le asigura si un weekend de joaca. Ne dorim ca la final sa aducem zambetul pe chipul copiilor si ce metoda mai buna de a-i face pe copii sa zambeasca daca nu prin joc? In plus, vrem sa transformam ziua de 1 Iunie intr-o o zi in care parintii isi petrec timpul alaturi de copiii lor, jucandu-se si distrandu-se impreuna." afirma Ana-Maria Stanca, Group Brand Manager Beverages in cadrul Nestle Romania.

Actiunea se va desfasura in zilele de sambata (29 mai) si duminica (30 mai), in intervalul orar 10.00 - 16.00. La sfarsitul zilei, vor fi organizate tombole cu premii la care participantii pot castiga, prin tragere la sorti, 6 premii constand in jucarii, precum Lego sau Puzzle-uri.

Evenimentele Nestle Nesquik organizate de Ziua Copilului se vor desfasura simultan in cinci orase din tara: Bucuresti (Parcul Tineretului), Iasi (Parcul Copou), Timisoara (Parcul Dacia), Cluj (Parcul Central) si Brasov (Parcul Nicolae Titulescu).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce sa faci c-un milion
  • person

    "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right