Ti-ai angajat baby sitter? Nu dispera!

Ti-ai angajat baby sitter? Nu dispera!
  calendar_month        
Nu este masura cea mai extrema si in tarile civilizate este ceva normal pentru ca ambii parinti sa lucreze.

S-ar putea sa te sperie gandul ca cineva strain sta cu copilul tau, dar va trebui sa gasesti pe cineva de incredere si sa urmezi cateva sfaturi.

Nu dispera cand copilul ii va spune "Mama", persoanei care sta cu el. Este perioada in care copilul va numi Mama pe oricine va sta cu el mai mult si pe oricine il va hrani. Un baby sitter bun il va corecta in aceasta situatie si ii va explica care este statutul ei si cine este adevarata mama.

Nu instala o camera web.Daca vrei sa stii mai bine care este situatia si cum se intelege micutul tau cu cea care il ingrijeste, este mai bine sa mergi acasa intr-o zi mai devreme fara sa anunti. Daca ai deja o camera instalata, fa-i cunoscut persoanei responsabile pentru ingrijirea copilului.Nu iti ruga baby sitterul sa iti curete toaleta sau sa faca curat in casa. Respecta-ti angajata si trateaz-o ca atare, daca ai nevoie de cineva sa iti faca curatenie angajeaza pe cineva specializat sau discuta aceste aspecte la angajare.

Vei avea sentimente de gelozie.Este inevitabil ca timpul petrecut intre ingrijitoarea copilului si micut sa nu creeze intre ei o legatura speciala, de fapt, asta iti si doresti, nu? Vei simti o farama de gelozie cand acesta va alerga la cea care se ocupa de el daca se va supara pe tine.

Ramai conectata la viata copilului.Intalneste-te pentru masa de dupa amiaza cu cel mic si ingrijitoarea lui, petreceti timp impreuna si asigura-te ca ea intelege ca motivul pentru care vrei acest lucru este ca sa ramai apropiata de toate detaliile vietii copilului tau.

Tine-ti frigiderul plin intotdeauna. Nu te astepta ca cineva sa faca cumparaturile in locul tau, asigura toate alimentele de care are nevoie copilul dar nu uita de ingrijitoarea lui, rezerva un spatiu special si invit-o sa serveasca in timpul serviciului tot ce doreste.

Recomandari