Tide Absolute - aliatul de nadejde al mamelor

Tide Absolute - aliatul de nadejde al mamelor
  calendar_month        
Vara aceasta, plaja Bellona din Eforie Nord a gazduit cea mai stransa confruntare: cea dintre puterea de curatare a detergentului Tide Absolute si sosetele purtate la fotbal, fara ghete. In perioada 15 iulie - 21 august, micii fotbalisti de pe plaja au supus 10.000 de sosete albe unui adevarat test de tortura. Dar Tide Absolute s-a dovedit a fi aliatul de nadejde al mamelor in lupta cu murdaria, redand celor 10.000 de sosete albul 100% Tide.

Meciurile Tide

In fiecare weekend, de joi pana duminica, copiii de pe plaja din Eforie au devenit starurile meciurilor Tide si si-au aratat talentul la fotbal fara ghete. Iar la finalul meciurilor, mamele s-au putut convinge de puterea de curatare a lui Tide Absolute, in urma unui test facut chiar pe plaja.
64066.jpg


Confruntarea dintre detergentul de rufe si petele de pe sosete

Reprezentantul P&G Romania: Fotbalul este unul dintre sporturile favorite ale celor mici si un mod foarte placut de a petrece timpul in familie. Dar cu siguranta fiecare mamica a avut parte de momentele de disperare de dupa aceasta distractie. O mama stie ca fiecare meci de fotbal este urmat de o noua confruntare - cea dintre detergentul de rufe si petele de pe sosete. Tide Absolute castiga de fiecare data aceasta provocare, iar cele 6 saptamani de fotbal, premii si multe sosete albe din Eforie Nord vin sa sustina acest lucru.

La finalul celor sase saptamani de confruntare, 5.000 de mici fotbalisti s-au distrat pe terenul Tide, mamicile s-au convins ca au un aliat impotriva celei mai dificile murdarii care poate ataca hainele albe, iar 10.000 de sosete au capatat albul 100% Tide.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right