Un joc de succes la petrecerile pentru copii

Un joc de succes la petrecerile pentru copii
  calendar_month        
Pinata este un joc inedit la petrecerile pentru copii.

De origine mexicana, pinata este un articol des intalnit la festivitatile destinate copiilor, atat in America de Nord si de Sud, cat si in vestul Europei.

93413.jpg

Pinata este un glob mare si colorat care este umplut cu dulciuri si jucarii. Pentru a-ti face o pinata, ai nevoie de un balon de dimensiuni mai mari, putina faina, apa si multe, multe ziare.

Amestecam faina cu apa pana obtinem o pasta omogena dupa care luam bucatile de ziar si le inmuiem in aceasta pasta. Odata umezite, punem bucatile de ziar pe balon pana obtinem un strat consistent. Asteptam sa se usuce dupa care putem incepe decorarea balonului.


Sunt doua metode clasice de a "sparge" o pinata. Cea clasica, folosind o bata gen baseball si o panglica pentru a acoperi ochii celui care incearca sa o loveasca, si cea mai moderna, in care pinata este prevazuta cu panglicute, care cand sunt trase, desfac pinata golind continutul acesteia.

In general, prima metoda este folosita in cadrul petrecerilor cu copii mai mari,iar cea de a doua metoda este folosita pentru cei mai micuti.Se spune ca anticipatia reprezinta jumatate din placerea experientei propriu-zise, principiu care se adevereste din plin in cazul jocului cu pinata.

Avand toti copiii anticipand momentul in care aceasta se va sparge si nu numai atat dar anticipand si continutul acesteia, fac din pinata momentul culminant al programului de jocuri.


Daca doriti sa aflati de unde puteti sa procurati acest joc de succes, cum sa va alegeti modelul de pinata si care ar fi cel mai bun continut pentru o anumita grupa de varsta va rog sa-mi scrieti .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

speranta de mai bine
  • person

    "fericirea incepe cu viitorul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right