5 mamici celebre care au stat zile intregi in travaliu

5 mamici celebre care au stat zile intregi in travaliu
  calendar_month        
Autor: Daniela Ganciu
Foto: cdn.babble.com

Travaliul de dinainte de nastere este ca o loterie pentru gravidute. Unele trec mai usor prin el, in timp ce altele au ceva de furca pana cand ajung sa-ti tina, prima oara, bebelusul in brate.

Dupa ce o poloneza a petrecut nu mai putin de 75 de zile in travaliu, am cautat si am gasit si cateva mamici celebre, si eroine, care au optat pentru nasterea naturala si au trecut prin aceeasi experienta, timp de ore si zile in sir.


Atat Gwyneth Paltrow, cat si Kate Winslet, Miranda Kerr, Evangeline Lily si Milla Jovovich sustin ca experienta a meritat fiecare clipa de durere si epuizare, deoarece momentul in care si-au tinut bebelusul in brate a anular orice urma de suferinta!


94097.jpg

1. Gwyneth Paltrow
O persoana devotata curentului eco si adepta a lucrurilor 100% naturale, Gwyneth nu s-a sfiit si nici temut sa opteze pentru nasterea naturala. Doar ca, probabil, nu s-a gandit ca o sa-i dea atatea batai de cap.

In 2004, cand a nascut-o pe fiica sa, Apple, Paltrow a stat in travaliu nu mai putin de 70 de ore, insa declarat ca a meritat fiecare secunda si ca ar fi fost in stare de mai mult decat atat pentru ea, chiar si sa-si amputeze un picior, asa ca travaliul si durerile au fost, in opinia ei, "un nimic".
64166.jpg


2. Evangeline Lily
Cand vine vorba de mamici eroine si curajoase, Evangeline Lily merita un loc fruntas. Vedeta a declarat ca anul trecut, in luna octombrie, a stat peste 30 de ore in travaliu inainte de a-l naste pe fiul sau, Kahekili.

Evangeline sustine ca a avut noroc si ca travaliul nu a fost epuizant si dureros, chiar daca a fost nevoita sa indure peste cinci ore de "impins" continuu, fara metode ajutatoare, pentru a-l "convinge" pe bebe sa vina pe lume.94098.jpg


3. Milla Jovovich
Milla Jovovich este o mamica si mai rezistenta decat Gwyneth Paltrow, vedeta reusind sa atinga "performanta" de a sta in travaliu nu mai putin de 72 de ore, pana sa o nasca pe fiica sa, Ever, in 2007.

Milla a intrat in travaliu chiar in ziua de Halloween si, dupa doua nopti nedormite si chinuitoare, a acceptat sa i se faca epidurala, pentru a mai diminua din durerile insuportabile.94099.jpg


4. Kate Winslet
La nasterea primului sau copil, o fetita pe nume Mia, actrita a optat pentru cezariana.

Insa la a doua sarcina, Kate a vrut sa traiasca si ea experienta nasterii naturale si a optat pentru aceasta varianta, care s-a dovedit a fi destul de chinuitoare.

Vedeta a stat in travaliu vreo 14 ore, fara medicamente sau calmante, inainte ca Joe Alfie vina pe lume.
94100.jpg


5. Miranda Kerr
Miranda Kerr isi merita pe deplin locul in topul mamicilor eroine, care au avut curajul sa treaca prin durerile facerii, dar si prin oboseala si extazul de a naste natural.

Celebrul model a avut vointa si determinare si a dorit sa traiasca una dintre experientele unice ale vietii, prin care o multime de femei trece zilnic. Acest curaj a "costat-o" pe vedeta nu mai putin de 27 de ore de travaliu si un bebe frumos sanatos si grasun, Flynn, cu o greutate usor peste 4.5 kilograme la nastere.Miranda Kerr a declarat pentru Huffington Post ca "mi-am zis ca daca alte femei pot, atunci pot si eu. Am fost determinata. La un moment dat am simtit ca sunt pe punctul de a muri si mi-am abandonat corpul. Durerea a fost foarte intensa."

Recomandari

Newsletter Ele.ro

strigat...
  • person

    "nimanui nu i s-a promis ziua de maine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right