5 vedete care au aparut in reclame alaturi de copiii lor

5 vedete care au aparut in reclame alaturi de copiii lor
  calendar_month        
Ce nu fac vedetele pentru bani si faima! Desi pe de-o parte se scandalizeaza cand paparazzi le fotografiaza odraslele fara voia lor si declara sus si tare ca vor sa le protejeze identitatea si intimitatea, pe de alta parte nu ezita sa ii foloseasca ca sursa de inspiratie pentru afaceri si reclame tv, expunandu-i, fara nicio rezerva, direct in lumina reflectoarelor!

Iata cateva celebritati care s-au folosit de imaginea copiilor pentru a face reclame unor produse sau pentru a-si promova cele mai noi afaceri!


Autor: Daniela Ganciu
Foto: fashionindie.com

94253.jpg


1. Mihaela Radulescu & Ayan - Picioru` gras
"Picioru` gras" a devenit unul dintre cele mai reprezentative magazine cu hainute pentru copii din Romania. Este un brand construit pe "spinarea" si imaginea fiului celebrei prezentatoare tv, Ayan, aceasta declarand ca baietelul a fost si sursa de inspiratie pentru deschiderea afacerii.

Este o afacere prospera, care nu a fost afectata de criza, si care se extinde continuu, a declarat vedeta.

Mihaela Radulescu a tinut sa puncteze ca atat numele, cat si ideea de a deschide un astfel de magazin au pornit de la fiul sau si alte doua prietene de-ale lui. Vedeta urmeaza sa scoata si o carte care sa relateze istoria acestui magazin.94254.jpg


2. Nadia Comaneci & Dylan - Margarina Rama
O alta reclama celebra, si destul de controversata, in care apare celebra gimnasta romanca Nadia Comaneci, alaturi de fiul ei, Dylan, este cea la margarina Rama.

Pentru bani sau nu, Nadia a batut palma si a acceptat sa promoveze margarina vegetala si beneficiile ei, in ciuda faptului ca medicii ne atentioneaza constant asupra riscurilor consumului acestui tip de produse. Nu doar ca a acceptat sa ii faca reclama, dar il promoveaza si ca fiind un produs excelent pentru copii, Dylan, fiul sau, fiind exemplul oferit in acest sens.94251.jpg


3. Jennifer Lopez - Max si Emme
J. Lo nu a tinut niciodata mortis sa isi tina departe copiii de blitzurile fotografilor sau de paginile revistelor. Dupa ce a primit o suma fabuloasa pentru prima aparitie publica a copiilor in paginile revistei People, J. Lo a testat si "apele" publicitatii si a obtinut contracte frumusele pentru gemeni.

Artista a acceptat ca cei doi copii, Emme si Max, impreuna cu ea, sa pozeze in paginile unuia dintre cataloagele celebrei case de moda Gucci.64211.jpg


4. CRBL si Alesia - Vodafone
Toata lumea si-aduce aminte de amuzantele reclame la Vodafone, in care CRBL apare alturi de sotia sa, Elena, si fetita sa, Alesia, pe vremea cand aceasta avea cateva luni.

Intreaga familie a artistului a fost cooptata in proiectul celebrei companii de telefonie mobila, micuta Alesia devenind un adevarat star.
94252.jpg

5. Leonard Doroftei & copiii
Leonard Doroftei a acceptat propunerea celor de la Danone de a aparea intr-un spot publicitar pentru Actimel, un iaurt care are rolul de a intari imunitatea tuturor, de la copii pana la adulti.Leonard si Monica formeaza o familie frumoasa si au impreuna trei copii minunati. Faptul ca sunt cunoscuti ca fiind o familie unita si linistita i-a inspirat pe cei de la Danone sa ii coopteze in reclama pentru Actimel.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Curs de comunicare si creativitate pentru lidere
  • person

    "va invit la un cocktail de gandulete"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi Almopa Rosii
Shop Ele.rochevron_right