7 gravide celebre care au pozat nud

7 gravide celebre care au pozat nud
  calendar_month        
Autor: Daniela Ganciu


Demi Moore este vedeta care a dat tonul fotografiilor femeilor insarcinate pe copertele revistelor, in anul 1991, cand a pozat dezbracata in luna a 7-a pe coperta celebrei reviste Vanity Fair.

Au urmat-o indeaproape Cindy Crawford, Britney Spears, Mariah Carey sau Anna Nicole Smith si alte vedete hollywodiene, dar si celebritati romanesti, precum Andreea Banica.

Vedetele au lasat pudoarea acasa si au demonstrat lumii intregi ca femeile gravide sunt frumoase, chiar adorabile, cu tot cu burtica si cateva kilograme in plus.

Initiativa lor nu a fost lipsita de critici, care au vazut in gestul lor un act de indecenta. Sa fie indecenta sau un simplu act curajos si o declaratie universala ca gravidutele sunt sexy, chiar si cu burtica?

64135.jpg


1. Demi Moore - Vanity Fair
Demi Moore este cea care a deschis apetitul revistelor pentru gravidute dezbracate pe coperta si a fost considerata, la vremea respectiva, in 1991, o aparitie socanta, care a iscat multe controverse.

Ea a pozat cand era insarcinata in 7 luni si a demonstrat lumii cat este de frumoasa, gravida si... dezbracata.93997.jpg


2. Cindy Crawford - W Magazine
Dupa ce Demi a dat tonul, randul vedetelor care au inceput sa pozeze dezbracate in timpul sarcinii s-a ingrosat rapid.

Astfel, la 8 ani distanta, in 1999, Cindy Crawford pozeaza gravida in 7 luni pentru coperta revistei W Magazine.93999.jpg

3. Andreea Banica - Diva
In 2009 a venit si randul Andreei Banica, care a fost atrasa de ideea de a urma trendul hollywodian, a realizat celebrul pictorial nud si a aparut in aceasta ipostaza si pe coperta revistei Diva.

Desi ideea era deja "fumata" peste hotare, in Romania a facut multe valuri si s-au scris multe randuri legate de acest subiect.93998.jpg


4. Christina Aguilera - Marie Claire Magazine
Desi in timpul sarcinii a pus ceva kilograme in plus in silueta, Christina Aguilera nu s-a sfiit sa se lase pozata nud pentru pictorialul din revista Marie Claire, insa nu si pentru coperta.

Vedeta pare sa transmita prin acest pictorial: "sunt gravida, m-am ingrasat ceva mai mult, am burtica mare, dar sunt fericita si ma simt frumoasa" - o "declaratie" care trebuie facuta de orice graviduta care se simte bine in pielea ei.
93995.jpg


5. Britney Spears - Harper`s Bazaar
Nici Britney Spears nu putea face exceptie de la regula, asa ca a dat curs invitatiei revistei Harper`s Bazaar de a poza pentru coperta, dar si intr-un pictorial nud, in timp ce era insarcinata.

Controversata cantareata avea 6 luni de sarcina la momentul sedintei foto si afiseaza o imagine sexy, dar candida. Criticii considera ca Britney a fost mai frumoasa ca niciodata in acest pictorial.93996.jpg


6. Anna Nicole Smith
De curand au aparut cateva poze exclusive cu regretata Anna Nicole Smith, decedata in urma unei supradoze de droguri in 2007. Viata ei controversata si agitata, dar si extravaganta si nonconformista, si-a pus accentul si intr-o sedinta foto, in care apare in ipostaze nud, la fel de socante ca multe alte aspecte ale vietii ei.Starleta apare insarcinata si complet dezbracata, pictata complet in auriu, cu un machiaj extravagant, si cu un mesaj scris pe piele, care face reclama unuia dintre cele mai celebre cazinouri ale lumii.
93994.jpg


7. Mariah Carey - "Life&Style"
Desi s-a ingrasat foarte tare in sarcina cu gemeni, Mariah Carey a demonstrat lumii ca silueta ei nu este atat de deformata pe cat au vuit ziarele si a facut in ciuda criticilor, afisand burtica intr-un pictorial incendiar pe coperta revistei Life&Style.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

in doi
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right